Recension av Garba Norrlandsgatan – av Jonas V.

Garba på Norrlandsgatan.

Maten/dryck
Till förrätt tog vi ostron och flatbread.
Resten av menyn bestod av en fast 4 rätters meny. Den bestod bland annat av en surdegspasta med ostronblad, en italiensk buljong/soppa med mire poix (diverse grönsaker).
Maten på garba var fantastisk. Otroligt höga smaker som fick en att le oavbrutet menyn igenom.
Brödet var makalöst gott och surdegspastan är en rätt som jag skulle kunna äta som min sista måltid. Det märks verkligen att Linn och Marion lägger all sin kärlek och energi på att servera vällagad mat med höga smaker.
Till dryck delade vi på en fantastiskt god champagne, man kan även välja köra vinpaket till menyn.

Restaurangen/servicen
Restaurangen är en vindsvåning 3 trappor upp i samma lokal som Nosh And Chow ligger. Lokalen är WOW, vilken fin liten lägenhet, det känns verkligen som att man kliver in hemma hos Linn och Marion. Vitt är genomgående tema på inredningen med fina tavlor på väggarna.
Servicen var även den bra, avslappnad men ändå på tårna. Extra kul att Linn (som är en av grundarna) kom och serverade några rätter.

Helhet/saker man inte får missa
Helhetsmässigt levererar Garba en makalöst bra restaurangupplevelse.. God mat med höga smaker, fantastisk lokal och bra service, vad mer kan man önska sig?
Om det är något man inte får missa utöver den fasta menyn så är det flatbread, den måste man bara ta in som snacks innan maten.
Garba 4/5