Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

A Bar Called Gemma

4,9
27 betyg
Redigera A Bar Called Gemma

A Bar Called Gemma på Grev Turegatan drivs av den prisbelönte bartendern Johan Evers tillsammans med stjärnskottet Oscar Drigoris. Från förmiddag till sen kväll serveras här allt från alkoholfria drycker till hantverksmässiga drinkar och lättare maträtter, alltid med upplevelsen i fokus.

Känsla och passion, det står i centrum för cocktailbaren Gemma, som är inhyst i coworking-huset Helio nära Stureplan. Här ska man känna sig som hemma och få en upplevelse som sträcker sig längre än något gott i glaset. Det går lika bra att besöka baren oavsett om du vill ha något svalkande alkoholfritt mitt på dagen, en öl efter jobbet eller en smakrik drink att starta kvällen med. På hyllorna trängs utvalda spritsorter och vid bardisken skapas allt med stor omsorg.

Bortsett från drycker erbjuds såväl lunch som enklare kvällsrätter och kompletterande snacks. Hit kan du även komma för mer än barhäng. Vid sidan om själva baren består Gemma av en konsultbyrå och butik som erbjuder tips och hjälp kring allt från att skapa cocktails till att arrangera olika tillställningar. Här kan du både förkovra dig och jobba på själva hantverket, eller bara handla produkter och råvaror med dig hem.

Användarbilder på A Bar Called Gemma Visa alla

  • Lägg till bild
  • Pisco och Negroni – Bild från A Bar Called Gemma av Adam L.
  • Pina Colada – Bild från A Bar Called Gemma av Adam L.
  • Bild från A Bar Called Gemma av Fredrik J.
  • Bild från A Bar Called Gemma av Jonas V.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 okt 2019

Det senaste året har jag varit i både Budapest, Bryssel och London och reflekterat över att vi i Stockholm har sådan brist på små, unika cocktailbarer med bordsplacering och hög standard på drinkarna - den typen av barer jag funnit när jag varit uto... Visa hela »

26 mar 2020 · Uppdaterad

Stockholms bästa bar! Verkligen inte vad man tror man ska hitta på Östermalm. Väldigt genuint. Älskar att stället är byggt för att sitta ned. Trevliga bås. Och baren är mycket lägre än en vanlig bar, återigen för att folk inte... Visa hela »

Listad i: Barer
15 dec 2019

Intim liten bar med goda drinkar! Servicen var superbra. Här känner man sig välkommen så fort man kommer in. Personalen hejar när man kliver in och visar vart man ska sitta. De har koll och tar hand om gästerna.

Drinkarna var goda! Hit går man om man ä... Visa hela »

Listad i: Drink/bar
30 nov 2019

Vi testade ett drinkställe på Östermalm, ett lite krypin som var svårt att hitta. Jag hade gps men missade ändå ingången🙈. Jättemysigt ställe och skön stämning. De har väldigt goda drinkar och du får bra service från bartend... Visa hela »

Listad i: Bra drinkar
22 jan 2020

A Bar Called Gemma även kallat ”Gemma” drivs utav en av världens 10 bästa bartenders, Johan Evers. Om det märks? Jajamen! Gemma ska du besöka om du vill dricka drinkar i världsklass och få ett utomordentligt bemötande!
Det ser inte mycket ut... Visa hela »

27 sep 2021

Här går det bra att sitta alldeles för länge. Många otroliga drinkar och mycket trevlig service, ställe, stämning

4 okt 2021

Grymt på alla vis :) Liten, lummig och fantastiska drinkar. Väldigt kunnig och trevlig personal. Om du är sugen på ett litet mindre ställe till ytan, med dimmig belysning och där man känner sig lite privat trots trångt, för att bara sitta och ljuga med... Visa hela »

21 jan 2022

Det behövdes inte mer än en ytterst _kort_ visit för att klura ut vad domen för Gemma skulle bli - en solklar femma.

Otroligt trevlig lokal, känns nästan som att sitta i en kompis vardagsrum (om rummet var omgjort till anspråkslös bar). Menyn har ga... Visa hela »

13 jul 2022

Lätt den bästa drink stället i Sthlm!!

1 okt 2020 · Uppdaterad

Fantastiska drinkar och superbra service. Personalen är otroligt trevlig och genuin. Jag testade drinkarna ”Gemma” och ”Neck & Näck”. Båda är verkligen att rekommendera och det märks av de rena smakerna att det är drycken som är det vik... Visa hela »

Listad i: D R I N K
16 mar 2020

A bar Called Gemma.
En makalöst bra bar för riktigt goda cocktails.
Hade hört innan att stället är populärt. Valde därför att boka bord en lördagkväll. Och tur var väl det för vilket drag det var där inne. Fullt ös med m... Visa hela »

25 feb 2021

Översätt till svenska »

Absolutely amazing!

4 sep 2019

Magiskt 👌 stämningen, personalen, servicen och framförallt drinkarna! Hit kommer vi fler gånger!

6 jun 2019

Underbart goda drinkar med fantastiskt service!

4 nov 2020

Så härlig och avslappnad stämning blandat med toppklass cocktails och kaxig musik, det här är en upplevelse i sig. Dessa kunniga bartenders förtjänar verkligen en applåd för deras unika lilla bar mitt på Östermalm. Du kommer inte bli missnö... Visa hela »

12 jul 2021

Toppentrevligt ställe!

9 dec 2019

Vad söker man i en cocktailbar ä? Man söker goda och cocktails med omtanke och som får en att vilja ta en till sipp. Man söker personal som vet vad de pratar om, som osar erfarenhet, värme och glimten i ögat. Man söker en plats man känner sig välkom... Visa hela »

16 jun 2019

Riktigt trevligt ställe, charmiga och bra bartenders. Drinkarna är top notch :)

1 sep 2022

25 apr 2022

Sida 1 av 2