Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

A Bar Called Gemma

4,7
11 recensioner
A Bar Called Gemma

A Bar Called Gemma på Grev Turegatan drivs av den prisbelönte bartendern Johan Evers tillsammans med stjärnskottet Oscar Drigoris. Från förmiddag till sen kväll serveras här allt från alkoholfria drycker till hantverksmässiga drinkar och lättare maträtter, alltid med upplevelsen i fokus.

Känsla och passion, det står i centrum för cocktailbaren Gemma, som är inhyst i coworking-huset Helio nära Stureplan. Här ska man känna sig som hemma och få en upplevelse som sträcker sig längre än något gott i glaset. Det går lika bra att besöka baren oavsett om du vill ha något svalkande alkoholfritt mitt på dagen, en öl efter jobbet eller en smakrik drink att starta kvällen med. På hyllorna trängs utvalda spritsorter och vid bardisken skapas allt med stor omsorg.

Bortsett från drycker erbjuds såväl lunch som enklare kvällsrätter och kompletterande snacks. Hit kan du även komma för mer än barhäng. Vid sidan om själva baren består Gemma av en konsultbyrå och butik som erbjuder tips och hjälp kring allt från att skapa cocktails till att arrangera olika tillställningar. Här kan du både förkovra dig och jobba på själva hantverket, eller bara handla produkter och råvaror med dig hem.

Användarbilder på A Bar Called Gemma Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från A Bar Called Gemma av Adam L.
  • Bild från A Bar Called Gemma av Fredrik J.
  • Bild från A Bar Called Gemma av Jonas V.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 okt 2019

Det senaste året har jag varit i både Budapest, Bryssel och London och reflekterat över att vi i Stockholm har sådan brist på små, unika cocktailbarer med bordsplacering och hög standard på drinkarna - den typen av barer jag funnit när jag varit uto... Visa hela »

15 dec 2019

Intim liten bar med goda drinkar! Servicen var superbra. Här känner man sig välkommen så fort man kommer in. Personalen hejar när man kliver in och visar vart man ska sitta. De har koll och tar hand om gästerna.

Drinkarna var goda! Hit går man om man ä... Visa hela »

Listad i: Drink/bar
26 mar 2020

Bästa baren! Verkligen inte vad man tror man ska hitta på Östermalm. Väldigt genuint. Älskar stället är byggt för att sitta ned. Trevliga bås. Och baren är mycket lägre än en vanlig bar, återigen för att folk inte ska stå... Visa hela »

Listad i: Favoritbarer
30 nov 2019

Vi testade ett drinkställe på Östermalm, ett lite krypin som var svårt att hitta. Jag hade gps men missade ändå ingången🙈. Jättemysigt ställe och skön stämning. De har väldigt goda drinkar och du får bra service från bartend... Visa hela »

Listad i: Bra drinkar
1 okt 2020

Fantastiska drinkar och superbra service. Personalen är otroligt trevlig och genuin. Jag testade drinkarna ”Gemma” och ”Neck & Näck”. Båda är verkligen att rekommendera och det märks av de rena smakerna att det är drycken som är det vik... Visa hela »

22 jan 2020

A Bar Called Gemma även kallat ”Gemma” drivs utav en av världens 10 bästa bartenders, Johan Evers. Om det märks? Jajamen! Gemma ska du besöka om du vill dricka drinkar i världsklass och få ett utomordentligt bemötande!
Det ser inte mycket ut... Visa hela »

16 mar 2020

A bar Called Gemma.
En makalöst bra bar för riktigt goda cocktails.
Hade hört innan att stället är populärt. Valde därför att boka bord en lördagkväll. Och tur var väl det för vilket drag det var där inne. Fullt ös med m... Visa hela »

4 sep 2019

Magiskt 👌 stämningen, personalen, servicen och framförallt drinkarna! Hit kommer vi fler gånger!

6 jun 2019

Underbart goda drinkar med fantastiskt service!

9 dec 2019

Vad söker man i en cocktailbar ä? Man söker goda och cocktails med omtanke och som får en att vilja ta en till sipp. Man söker personal som vet vad de pratar om, som osar erfarenhet, värme och glimten i ögat. Man söker en plats man känner sig välkom... Visa hela »

16 jun 2019

Riktigt trevligt ställe, charmiga och bra bartenders. Drinkarna är top notch :)

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

31 maj 2019 · Uppdaterad

Äntligen en liten, personlig och intim cocktailbar. Drinkarna är i världsklass och man får lära sig allt om dryckerna om man frågar. Ett extra plus att allt som finns går att köpa med hem. Coolt koncept. Kommer bli mitt nya stammis ställe i stan.

21 jun 2019

Gemmasummercelebration 🎶
https://soundcloud.com/leokrates/sets/no163gemmasummercelebration