Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

A Bar Called Gemma

5,0 • 6 recensioner
A Bar Called Gemma

A Bar Called Gemma på Grev Turegatan drivs av den prisbelönte bartendern Johan Evers tillsammans med stjärnskottet Oscar Drigoris. Från förmiddag till sen kväll serveras här allt från alkoholfria drycker till hantverksmässiga drinkar och lättare maträtter, alltid med upplevelsen i fokus.

Känsla och passion, det står i centrum för cocktailbaren Gemma, som är inhyst i coworking-huset Helio nära Stureplan. Här ska man känna sig som hemma och få en upplevelse som sträcker sig längre än något gott i glaset. Det går lika bra att besöka baren oavsett om du vill ha något svalkande alkoholfritt mitt på dagen, en öl efter jobbet eller en smakrik drink att starta kvällen med. På hyllorna trängs utvalda spritsorter och vid bardisken skapas allt med stor omsorg.

Bortsett från drycker erbjuds såväl lunch som enklare kvällsrätter och kompletterande snacks. Hit kan du även komma för mer än barhäng. Vid sidan om själva baren består Gemma av en konsultbyrå och butik som erbjuder tips och hjälp kring allt från att skapa cocktails till att arrangera olika tillställningar. Här kan du både förkovra dig och jobba på själva hantverket, eller bara handla produkter och råvaror med dig hem.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 okt 2019

Det senaste året har jag varit i både Budapest, Bryssel och London och reflekterat över att vi i Stockholm har sådan brist på små, unika cocktailbarer med bordsplacering och hög standard på drinkarna - den typen av barer jag funnit när jag varit uto... Visa hela »

30 nov 2019

Vi testade ett drinkställe på Östermalm, ett lite krypin som var svårt att hitta. Jag hade gps men missade ändå ingången🙈. Jättemysigt ställe och skön stämning. De har väldigt goda drinkar och du får bra service från bartend... Visa hela »

Listad i: Bra drinkar
4 sep 2019

Magiskt 👌 stämningen, personalen, servicen och framförallt drinkarna! Hit kommer vi fler gånger!

6 jun 2019

Underbart goda drinkar med fantastiskt service!

21 jun 2019

Gemmasummercelebration đŸŽ¶
https://soundcloud.com/leokrates/sets/no163gemmasummercelebration

16 jun 2019

Riktigt trevligt ställe, charmiga och bra bartenders. Drinkarna är top notch :)

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

31 maj 2019 · Uppdaterad

Äntligen en liten, personlig och intim cocktailbar. Drinkarna är i världsklass och man får lära sig allt om dryckerna om man frågar. Ett extra plus att allt som finns går att köpa med hem. Coolt koncept. Kommer bli mitt nya stammis ställe i stan.