Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sushi Sho

4,2 • 9 recensioner
Sushi Sho

Hajpad sushibar - och stjärnrestaurang (!) - i miniformat med sushikocken från hyllade Akki Sushi i köket. Sushi Sho serverar edomae style sushi, äkta Tokyo-sushi med skandinaviska och europeiska råvaror. Menyn består av 15 serveringar och erbjuds i olika sittningar. Känslan av en äkta sushibar i Tokyo avspeglas i hålet-i-väggen-miljön med endast 16 sittplatser, varav tolv i baren.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 maj 2018 · Uppdaterad

Det har gått flera månader sedan mitt besök på Sushi Sho men jag har faktiskt haft svårt att sätta fingret på vad den här recensionen ska innehålla. Tills nu.

När jag bokade bordet på Sushi Sho tänkte jag att det verkligen ä... Visa hela »

28 apr 2017 · Uppdaterad

Nöjer mig med en fyra i betyg då jag faktiskt hade högre förväntningar på en stjärnkrog.

Maten höll väldigt hög kvalitet med toppar och dalar, men dalarna var kanske lite för djupa för stjärnstatus.

Servicen var avs... Visa hela »

3 jun 2017

Ska inte säga att jag är besviken, för det var ganska exakt som jag hade förväntat mig. Råvarorna som får tala. Personligen har jag svårt att tycka att en bit väldigt bra lax med ris är särskilt imponerade, om man inte tillför någo... Visa hela »

19 aug 2018

Var faktiskt ganska besviken på Sushi Sho, jag hade hört väldigt mycket gott om denna lilla stjärnrestaurang.
Lokalen är liten och intim, precis så en sushiställe brukar se ut med en stor bar i mitten där majoriteten av gästerna äter vid. ... Visa hela »

13 nov 2018 · Uppdaterad

Sushi Sho

Roligt att de har omfamnat det japanska konceptet med mindre intimare sittningar och fokuserar på fiskens rena smaker istället för att överdosera med onödiga smakkomponenter. Estetiskt tilltalande rätter på vackert porslin och jag gillar att de... Visa hela »

21 okt 2018 · Uppdaterad

Fantastisk kväll med serveringar över det vanliga. Vi tog saképaketet och en extra servering eftersom vi fick feeling. Värt det!

21 sep 2016

Helt klart stans bästa sushi. 15 "rätters" avsmakning allt lagas framför dig med stort fokus på svensk fisk. Imponerade utbud av saké och kunnig personal. Måste bokas i förväg men under veckorna kan man ibland få bord med någon dags v... Visa hela »

13 maj 2014

I en tid där sushi ibland förväxlas med pizza som snabbmat är Sushi SHO väldigt välkommen i min värld.

Sushi är bland det bästa som finns och kan också vara riktigt dåligt.
Här är det bara bra, kanske något små... Visa hela »

8 jan 2016

Stadens bästa sushi utan tvekan. Serveras runt disken med allt igenom de bästa råvarorna. Bokning essentiellt får att få plats vid bardisken närmast sushicheferna. Rekommenderas varmt.