Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sushi Sho

3,7
22 betyg
Redigera Sushi Sho

På Upplandsgatan ligger Sushi Sho, som endast serverar en meny, Omakase+Tsumami, smårätter och nigirisushi. Alla gäster vid baren serveras samtidigt i sittningar – en servering i taget – direkt från kocken. Menyn varierar efter säsong och utbud, däremot kan den inte göras vegetarisk då den alltid innehåller fisk och skaldjur. Minst en gång om året reser gänget på Sushi Sho till Japan för att samla inspiration till restaurangen.

Användarbilder på Sushi Sho Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sushi Sho av Roya N.
  • Bild från Sushi Sho av Roya N.
  • Bild från Sushi Sho av Roya N.
  • Bild från Sushi Sho av Roya N.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
3 jun 2017

Ska inte säga att jag är besviken, för det var ganska exakt som jag hade förväntat mig. Råvarorna som får tala. Personligen har jag svårt att tycka att en bit väldigt bra lax med ris är särskilt imponerade, om man inte tillför någo... Visa hela »

28 apr 2017 · Uppdaterad

Nöjer mig med en fyra i betyg då jag faktiskt hade högre förväntningar på en stjärnkrog.

Maten höll väldigt hög kvalitet med toppar och dalar, men dalarna var kanske lite för djupa för stjärnstatus.

Servicen var avs... Visa hela »

1 maj 2018 · Uppdaterad

Det har gått flera månader sedan mitt besök på Sushi Sho men jag har faktiskt haft svårt att sätta fingret på vad den här recensionen ska innehålla. Tills nu.

När jag bokade bordet på Sushi Sho tänkte jag att det verkligen ä... Visa hela »

30 apr 2020

Alltså Sushi Sho är en riktig upplevelse! Begränsade platser och personlig service. Maten lagas framför dina ögon och serveras rätt för rätt. Jag uppskattade den personliga servicen med speciellt gehör för vilken dryck som önskades och passade... Visa hela »

19 aug 2018

Var faktiskt ganska besviken på Sushi Sho, jag hade hört väldigt mycket gott om denna lilla stjärnrestaurang.
Lokalen är liten och intim, precis så en sushiställe brukar se ut med en stor bar i mitten där majoriteten av gästerna äter vid. ... Visa hela »

13 maj 2020

Besökt 2 gånger, första under 2018. Jag som i högsta grad värdesätter och uppskattar råvaror älskar Sushi Sho. En fantastisk fisk i sin enkelhet som behandlats väl är för mig väldigt spännande och tillfredsställande. Att det ä... Visa hela »

Listad i: Favourites
21 sep 2016

Helt klart stans bästa sushi. 15 "rätters" avsmakning allt lagas framför dig med stort fokus på svensk fisk. Imponerade utbud av saké och kunnig personal. Måste bokas i förväg men under veckorna kan man ibland få bord med någon dags v... Visa hela »

19 feb 2020

Du sitter vid en liten bar och maten lagas framför dig (rekommenderar att gå dit max två tillsammans) Råvarorna är fantastiska så maten är supergod, men lite tråkig. Det är liksom ris + fisk. Det finns dock några riktiga guldkorn till rätt... Visa hela »

27 okt 2020

Hej. Jag åt på Sho sushi. Men blev väldigt besviken, såg att restaurangen hade fått en Michelin stjärna så var där och testade. Betalade 785kr per person fick 13 bitar som består av en bit lax, tonfisk, makrill, tonfisk tartar, kött tartar, ome... Visa hela »

13 maj 2014

I en tid där sushi ibland förväxlas med pizza som snabbmat är Sushi SHO väldigt välkommen i min värld.

Sushi är bland det bästa som finns och kan också vara riktigt dåligt.
Här är det bara bra, kanske något små... Visa hela »

21 okt 2018 · Uppdaterad

Fantastisk kväll med serveringar över det vanliga. Vi tog saképaketet och en extra servering eftersom vi fick feeling. Värt det!

13 nov 2018 · Uppdaterad

Sushi Sho

Roligt att de har omfamnat det japanska konceptet med mindre intimare sittningar och fokuserar på fiskens rena smaker istället för att överdosera med onödiga smakkomponenter. Estetiskt tilltalande rätter på vackert porslin och jag gillar att de... Visa hela »

3 sep 2020

Helt perfekt kväll,maten och drycken!
Serveringspersonalen allt var kanon
Om jag får en möjlighet kommer jag hit igen

14 nov 2021

Översätt till svenska »

Waited three months for a booking. I'm sure the fish was good, but we lost all quality with the rice being over salted. Usually we'd give a place a few tries, but because of the booking times we won't. Local sushi restaurants are better. The only thing that's good about this plac... Visa hela »

18 mar 2020

Sushi Sho- 1 stjärna i Guide Michelin.

Mat/Dryck
På Sushi Sho finns det ingen meny, det är endast avsmakningsmeny som gäller. Personal fråga innan om allergener sedan kommer rätterna i rask takt. Det var väldigt många olika bitar och rätt... Visa hela »

8 maj 2021

Gott men man gick hem hungrig.

8 jan 2016

Stadens bästa sushi utan tvekan. Serveras runt disken med allt igenom de bästa råvarorna. Bokning essentiellt får att få plats vid bardisken närmast sushicheferna. Rekommenderas varmt.

4 apr 2020

Tyvär inte så imponerad av maten el servicen. Kändes forcerat, en meny på 1.5tim för en galet dyr peng. Kan tyvär inte rekommenderas.

25 aug 2021

2 mar 2022

Listad i: Favoriter
Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.