Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Harry B James

2,4
5 betyg
Redigera Harry B James
Harry B James

Harry B James är en kombination av steakhouse, bar och rockklubb. Här serveras bland annat burgare, fajitas och grillat kött, men det går givetvis lika bra att ta en afterwork-öl eller gå på någon av klubbarna som hålls i lokalen.

Användarbilder på Harry B James Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
29 mar 2019

Jösses Amalia vad det rycker i mig när jag drömmer mig tillbaka till den här pärlan.

Hade det inte varit för en olycksalig skallning av en vakt hade jag nog varit här mer, det va alltså jag som råkade skalla vakten.

Året va 2010... Visa hela »

24 apr 2019

Ja vad ska man säga om detta ställe. Har i alla år legat på Regeringsgatan, men ligger numera i Victorias gamla lokal i Kungsträdgården. Personalen och tåget är dom samma. Stor lokal. Funkar som spontan-AW-ställe.

11 sep 2021

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

"Kunde inte göra någonting" är ingen riktig apoligise för maten är över en halvtimme försenad. Inget sades till mig medan jag väntade. Ingen ersättning erbjöds heller. - Ingen bra dag för reatauranten, hoppas det inte är en regel... Visa hela »

7 nov 2020

Översätt till svenska »

The most rude and awful guards! Really disrespectful

9 jul 2020

Njae, karaokehållarna är bra, men stället så sunkigt efter flytten till Kungsan. Blev åldersdiskriminerad för första gången. Efter en rökpaus där jag planerade framträdandet tillsammans med karaokevärden blev jag inte insläppt igen... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.