Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Husmor Lisa Fine Home Dining

4,5
2 betyg
Redigera Husmor Lisa Fine Home Dining
Husmor Lisa Fine Home Dining

I en gammal villa ute i Vaxholm har Husmor Lisa (Lisa Lönner) förvandlat sitt eget hem till pittoresk restaurang precis vid vattnet, Husmor Lisa Fine Home Dining. Här serveras mat som hon odlar, plockar, lägger in och lagar efter gamla metoder – ekologisk slow food i äkta husmorsmiljö. Under sommaren öppnar man upp för helglunch och middag, medan resten av året ägnas åt konferenser och bokning av privata tillställningar.

 

Användarbilder på Husmor Lisa Fine Home Dining Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
12 aug 2017

Väldigt trevligt och speciellt koncept. Vi anlände med båt, vilket jag alltid tycker är extra trevligt när det finns möjlighet. Bra brygga som går att lägga till hyfsat stora båtar vid.

Man kommer hem till Lisa och hennes familjs villa. Hon v... Visa hela »

17 mar 2016

Jag har varit där ett par gånger och det är alltid fantastiskt gott och en härlig stämning. Man skall inte ha bråttom, men det är liksom hela poängen. Även barnen trivs då de kan leka och titta på video om middagen blir lång. Ser fram... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.