Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Indian Garden Heleneborgsgatan

3,3 • 3 recensioner
Indian Garden Heleneborgsgatan

Prisbelönta Indian Garden har bland annat vunnit Gulddraken och finns idag på flera adresser i Stockholm. Restaurangen på Heleneborgsgatan är den äldsta i krogfamiljen. Ett lika känt som populärt alternativ när det är bengalisk kokkonst och hemliga kryddblandningar som lockar.

Indian Garden:
Indian Garden Franzengatan
Indian Garden Heleneborgsgatan
Indian Garden Liljeholmen
Indian Garden Västgötagatan
Indian Garden Mall of Scandinavia
Indian Garden Rörstrandsgatan

Användarbilder på Indian Garden Heleneborgsgatan

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 feb 2019

En av mina favoritindier, dessutom nära hemmet så det blir en del take away. Mysig restaurang och god, vällagad mat. Absoluta favoriten palak paneer och vitlöksnan är en hit!

28 jan 2015

När jag blir sugen på Indisk mat brukar jag alltid ta mig till denna lilla Indie. De har en större och lite finare restaurang närmare Medborgarplatsen, men jag är mer förtjust i den här. Kvalitén är alltid på topp och jag lämnar alltid stä... Visa hela »

31 dec 2015

Min gamla favoritindier har tyvärr förändrats till det sämre. Med ny kock, krympt meny och högre priser är den nu under snittet. Rätterna kändes senast också slarvigt hopkomna.Trist!

Ozze