Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Indian Garden Mall of Scandinavia

1,2
11 recensioner

Användarbilder på Indian Garden Mall of Scandinavia Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Indian Garden Mall of Scandinavia av Ida B.
  • Bild från Indian Garden Mall of Scandinavia av Ida B.
  • Bild från Indian Garden Mall of Scandinavia av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
4 jan 2020

God mat för en trevlig lördagslunch. Dock är servicen inget att hurra för! Man beställer i kassan och medan jag velade stod kassören och höll på med Instagram istället för att kanske hjälpa mig välja och rekommendera maträtter. Bestic... Visa hela »

4 mar 2019 · Uppdaterad

Undvik stället. Killarna som sköter kassan och tar beställningar (Ingen bordsbeställning fick vi veta även på en lugn söndag kvällsmiddag) lyssnar inte så noggrant vad kunderna önskar. Skulle ha hjälpte om man beställde på engelska,... Visa hela »

23 okt 2019

Han knappt äta upp innan dom kommer och river tallriken från bordet! Ber oss att byta våra platser innan man druckit upp. Går runt och skriker ut beställningarna. Dåligt bemötande överhuvudtaget.

5 mar 2016

Jeg var veldig glad for at Indian Garden hadde åpnet i MOS, men ble veldig skuffet over den tydelig stressete og sure personalen. Vi fikk veldig lite mat iforhold til hva vi betalte, for lite saus, for lite ris. Helt enkelt en dårlig opplevelse.

1 mar 2018

Helt ok mat men helt hopplös service. Tidigare beställde man alltid vid kassan och det gick ganska smidigt. Nu är det bordsservering som gäller och det funkar inte alls. Långsamt och icke lyhört.

2 dec 2015

Fin lokal, mycket personal och trevlig sådan. Tyvärr kändes det otroligt stressat. Vi var två snabbätare men jag hann inte ens genom halva måltiden innan servitrisen ville ta bort min sizzlar. Naanbrödet var inte alls varmt, fluffigt och mjukt utan ljummet och t... Visa hela »

18 dec 2016

Maten var inte god! Smakade ingenting.
Min mango chicken tikka masala hade ingen mango i. Min frus vegetariska rätt var bara känts linser på en hög, ingen smak alls!
Så tråkigt!

18 jan 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Varit på restaurang igår. Intressant sak jag hittade var det inte faktiskt indiska. Maten var inte liknar indisk stil. Beställde tikka masala och paalak var paneer och båda katastrof. Frågade personalen och fick veta att det är faktiskt en bangladeshiska restaurang... Visa hela »

10 jan 2016

Om man vill behöva köa för att beställa maten själv, få in förrätten samtidigt som varmrätten och hela tiden ha en person som går och gapar nummer så högt att man inte hör vad man tänker kan ju denna restaurang vara bra... En s... Visa hela »

2 jan 2016

Hemskt. Otrevlig personal som tog upp beställning slarvigt och snäsigt. Mycket högljutt, trångt, smutsigt. Kall och smaklös mat. Bränt kallt naan. Dessutom dyrt.

21 nov 2015

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Det är den mest patetiska indisk mat någonsin haft och ingen kundservice. Fick vänta i 20 minuter innan någon kunde komma och rent bordet... Det är höga människor i Sverige borde inse att det inte är indisk mat och inte någon där nära indiska... Visa hela »