Recension av K4 Pampas – av Michaela J.

8 feb. 2020

Var här och åt en brunch med familjen totalt åtta stycken blev vi. Tråkigt att det inte hade ordnat att vi hade fått ett långbord utan vi fick bord bredvid varandra med fyra platser, kanske lika bra det för man vill enkelt kunna hoppa in och ut när det vankas buffé. Detta ställe passar helt klart människor i alla åldrar allt ifrån barn till äldre. Äldst i vårt sällskap var 85 år och denna brunch gick hem! Detta ställe är lite hemligt och svårt att hitta hit, men absolut värt en omväg! Stället ligger nära vattnet och en sommardag är detta säkert ännu trevligare.

Lokalen är rustik och buffén uppdukad på mitten, lite krångligt att hitta tallrikar och bestick men när du väl har hittat de är de inga problem. Är det mycket folk förstår jag att det lätt blir stökigt det finns ingen riktig logisk ordning i vart du börjar och inrutade på kösystem som många är blir det svårt. Buffén delas upp i kalla bordet, varma bordet och dessert bord. Inte att glömma våffelstationen. Man vill hugga in på allt! Allt från olika goda sallader, till skagenröra, marinerade ribs, sliders och ägg i olika former osv osv. Priset på buffén går loss på 295 riksadaler vilket jag känner är mycket prisvärt! Lite tråkigt är att sitt tiden enbart är två timmar. Du skulle kunna sitta här i fem timmar med rätt sällskap och bara äta. Dessert bordet bestod av klassiska moussear och olika klassiska saker i miniformat, ex morotskaka. Helt okej, men skulle satsa plats i min magsäck på maten.

Personalen är trevliga och tallrikarna som du har konsumerat åker undan snabbt. Vi var först ut på dagens sittningar och de märks att det hade glömt att plocka fram olika saker. Typ smör och ost till brödet, en i vårt sällskap ville ha tevatten och personalen bara öööööö.... Yes alla dricker inte kaffe!

Jag skulle absolut kunna tänka mig detta ställe igen, dock på grund av det ligger lite of kanske jag inte tar det i första taget. Rekommenderas till andra.