Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

K4 Pampas

3,3
3 recensioner

K4 Pampas

3,3
3 recensioner
K4 Pampas

K4 Pampas ligger i Sjökrogen Pampas Marinas gamla lokaler vid Ulvsundasjön. Modern mat med mycket grillat och rökt, samt vacker utsikt och en stor uteservering vid vattnet gör det här till ett välkommet inslag i småbåtshamnen. Under vinterhalvåret är restaurangen öppen för lunch och en dignande brunchbuffé.

Mittemellan Karlbergs slott och Huvudsta gård i Solna hittar du restaurangen K4 Pampas, i vad som tidigare hette Sjökrogen Pampas Marina. Med en stor uteservering och härlig utsikt över husbåtarna vid marinan, Ulvsundasjön och Hornsbergs strand på andra sidan vattnet är detta en kvarterskrog med skönt läge. Här möts marin och rustik stil som en hommage till restaurangens placering intill småbåtshamnen.

Lunch serveras alla dagar i veckan och på helgen dukas det upp till brunch. På menyn hittas bland annat "Quick Eats" och "Grill & Smoke" - smårätter och grillat. Det mesta inkluderar tillbehör, men det går även att beställa till fries, grillad sparris, rökta lökar och sidosallad om så önskas. Helgbrunchen består av en stor buffé med grillat, sliders och många andra alternativ att frossa i. Både lunch och brunch serveras året runt, och på sommaren kan man även äta middag och slå sig ner på uteserveringen.

Trots det avskilda läget vid vattnet ligger restaurangen nära city, en kort promenad från Vasastan. Hit hittar många Kungsholmsbor och hungriga helgflanörer året runt.

Användarbilder på K4 Pampas Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från K4 Pampas av Michaela J.
  • Bild från K4 Pampas av Michaela J.
  • Bild från K4 Pampas av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 feb 2020

Var här och åt en brunch med familjen totalt åtta stycken blev vi. Tråkigt att det inte hade ordnat att vi hade fått ett långbord utan vi fick bord bredvid varandra med fyra platser, kanske lika bra det för man vill enkelt kunna hoppa in och ut när det va... Visa hela »

6 jun 2017

Toppenställe som vi besökt i många år. Nu i ny regi - lycka till!

12 jun 2019

Vi har bokat ett bord för sex personer för en söndagsbrunch
Vilken besvikelse när vi kommer till restaurangen, kaos, det är nämligen fri sittning
Problemet är att det inte finns något ledigt
Till slut får hittar vi någonstans att sitta... Visa hela »