Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

K4 Pampas

3,0
5 recensioner
Redigera K4 Pampas

K4 Pampas

3,0
5 recensioner
Redigera K4 Pampas
K4 Pampas

K4 Pampas ligger i Sjökrogen Pampas Marinas gamla lokaler vid Ulvsundasjön. Modern mat med mycket grillat och rökt, samt vacker utsikt och en stor uteservering vid vattnet gör det här till ett välkommet inslag i småbåtshamnen. Under vinterhalvåret är restaurangen öppen för lunch och en dignande brunchbuffé.

Mittemellan Karlbergs slott och Huvudsta gård i Solna hittar du restaurangen K4 Pampas, i vad som tidigare hette Sjökrogen Pampas Marina. Med en stor uteservering och härlig utsikt över husbåtarna vid marinan, Ulvsundasjön och Hornsbergs strand på andra sidan vattnet är detta en kvarterskrog med skönt läge. Här möts marin och rustik stil som en hommage till restaurangens placering intill småbåtshamnen.

Lunch serveras alla dagar i veckan och på helgen dukas det upp till brunch. På menyn hittas bland annat "Quick Eats" och "Grill & Smoke" - smårätter och grillat. Det mesta inkluderar tillbehör, men det går även att beställa till fries, grillad sparris, rökta lökar och sidosallad om så önskas. Helgbrunchen består av en stor buffé med grillat, sliders och många andra alternativ att frossa i. Både lunch och brunch serveras året runt, och på sommaren kan man även äta middag och slå sig ner på uteserveringen.

Trots det avskilda läget vid vattnet ligger restaurangen nära city, en kort promenad från Vasastan. Hit hittar många Kungsholmsbor och hungriga helgflanörer året runt.

Användarbilder på K4 Pampas Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från K4 Pampas av Michaela J.
  • Bild från K4 Pampas av Michaela J.
  • Bild från K4 Pampas av Michaela J.
  • Bild från K4 Pampas av Michaela J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
10 jun 2021

Bra restaurang och uteservering på pontoner (under tak). Ligger lite off om man åker kommunalt, men värt promenaden.

8 feb 2020

Var här och åt en brunch med familjen totalt åtta stycken blev vi. Tråkigt att det inte hade ordnat att vi hade fått ett långbord utan vi fick bord bredvid varandra med fyra platser, kanske lika bra det för man vill enkelt kunna hoppa in och ut när det va... Visa hela »

6 jun 2017

Toppenställe som vi besökt i många år. Nu i ny regi - lycka till!

3 mar 2021

Fick ett presentkort hit som jag inte nyttjade på grund av Covid och det hann löpa ut eftersom pandemin pågick under 80% av giltighetstiden.

Hör av mig för att förlänga det men får ett nej. Enligt K4 borde man hört av sig tidigare, under en pa... Visa hela »

12 jun 2019

Vi har bokat ett bord för sex personer för en söndagsbrunch
Vilken besvikelse när vi kommer till restaurangen, kaos, det är nämligen fri sittning
Problemet är att det inte finns något ledigt
Till slut får hittar vi någonstans att sitta... Visa hela »