Recension av La Bocca – av Pierre S.

La Bocca

Jag blev vänligt bemött när jag kom fram. Satte mig i baren innan sittningen och tog ett glas vin där jag hade vy över restaurangen där det satt blandade sällskap. Inredningen och belysningen skapar en varm och avslappnade miljö, samtidigt som ljudnivån blir rätt hög(där vi satt). Menyn har mycket gott att erbjuda, alla förrätter kostar 155 SEK, och jag valde pilgrimsmussla som var god, inget speciellt. Till huvudrätt åt jag en klassisk tillagade ravioli, brynt i smör med salvia, toppad med apelsinskal och hasselnöt vilket jag tyckte var en fantastisk kombination. Jag smakade även av risotton som egentligen inte var så speciell, en hederlig risotto med smak av parmesan och sparris, riset var al dente. Till efterrätt åt jag självklart Tiramisu, och även den imponerar särskilt till sitt pris för 65 SEK. Personalen såg underbemannad ut, endast 3 stycken, men det kändes som att dem gav alla lika bra och professionell service som dem gav oss. Hit kommer jag gärna tillbaka. Något jag hade hoppats på var dock att äta deras lasagne dem hade på deras italienska julbord, som förövrigt var fenomenal. Lasagnen tog mig tillbaka till Zink grills era.