Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

La Bocca

4,0 • 2 recensioner
La Bocca

La Bocca välkomnar dig till Italien. På denna ristorante hyllas hållbara råvaror, bra djurhållning och riktigt hantverk. Utöver matsal och bar har restaurangen två separéer för små och stora sällskap.

En kort promenad från Östermalmstorg hittar du La Bocca på Kommendörsgatan. Här skapas genuin mat för alla som älskar Italien och dess smaker. Restaurangen hyser stor respekt för det italienska hantverket såväl som bra ingredienser och råvaror. Man har även en stor passion för bra viner - La Bocca vill nämligen påstå sig ha en av restaurangsveriges bästa vinkällare.

Menyn består av aperitivo, antipasti, pasta och grillat, med allt från typiska italienska rätter till mer innovativa, och för de mindre finns en egen barnmeny. Allt serverat i sober miljö med koboltblå väggar, moderna möbler, mässinglampor och pop art-tavlor.

Är man ett sällskap som önskar en privat måltid har de möjlighet att erbjuda två exklusiva chambre separéer som passar både små och stora grupper. Oavsett om ni vill boka tid för ett möte eller ett evenemang så passar dessa utrymmen för en avskild lunch eller middag.

Ska du anordna en fest eller ett evenemang kan La Bocca erbjuda catering.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 feb 2019

Mums och mums!! Trevlig personal, bra service och god pasta!! Bra storlek på portionerna, vi blev helt proppmätta!

Jag tog pasta med skaldjur i tomatsås - YUM! Så mycket skaldjur och bläckfisk. Min kompis tog pasta carbonara, ljuvligt. Till förrätt var... Visa hela »

16 feb 2019

Jag blev vänligt bemött när jag kom fram. Satte mig i baren innan sittningen och tog ett glas vin där jag hade vy över restaurangen där det satt blandade sällskap. Inredningen och belysningen skapar en varm och avslappnade miljö, samtidigt som ljudnivån... Visa hela »