Recension av Lasse i Gatan – av Lucas R.

7 jan. 2023

Potentialen finns men utan rätt personal blir det inte bra.

Den blonda kvinnan som uppfattas som hovmästare verkar inte särskilt intresserad av sällskapet. Antingen är det en förväxling mellan ”otrevlighetsrestaurangen” eller så är det genuint ointresse.

Ville inte svara på frågor om drycken, utan svarade ”det finns i menyn”, inte fråga om det smakade bra. Nej, jag får inte känslan av att service och värdskap står högt på listan.

Maten var god, lokalerna riktigt härliga och som sagt, enorm potential. Som skulle behöva boostas av ett varmt öppet värdskap.

Nej jag lämnade ingen dricks (i min värld är dricks ett tecken på bra service) och hon smyger förbi mig och viskar i min nacke ”vad tråkigt att er kväll blev så hemsk”. Jag hade inte yttrat några sådana ord alls, jag får anta att detta kom från drickssituationen men det spädde inte direkt på min goda känsla av restaurangen som helhet.

Jag hade hoppats på en restaurang som jag skulle rekommendera mina kollegor, vi älskade alla Aifur så jag undersökte Lasse, men nej, det här blir inte en rekommendation och därmed en förlust av återkommande företagsgrupper.