Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lasse i Gatan

0,0
0 recensioner
Lasse i Gatan

Restaurangen Lasse i Gatan är Martin ”E-Type” Erikssons restaurang och bar med pirattema, belägen i Gamla stan. Här levandegörs sekelskiftet till 1700-talet genom smaker, dofter, musik och kostym – allt med utgångspunkt i livet ombord på kung Karl XII:s kaparskepp under samma period.

Direkt när man stiger in i Lasse i Gatans källare, som byggdes redan under 1400-talet, kastas man tillbaka i historien till tiden då piraterna regerade. Här sitter man under tegelvalv vid stora rustika träbord och bänkar klädda i fårfällar, och lokalen lyses upp med mängder av levande ljus. Här genomsyrar pirattemat såväl inredning som mat och även personalen som självklart är klädda som människorna på fartygen under 1700-talet.

Här håller man menyn kort och koncis med mer fokus på högkvalitativa råvaror. Varmrätterna är tre i antalet och serveras på stora fat anpassade efter antal i sällskapet som sedan delar på maten, precis som man gjorde på fartygen. Dryckesmenyn präglas av flertalet olika sorters rom som spelar sin roll i välkomponerade drinkar, men är även tänkta att drickas som de är. Njut av mat och dryck medan du lyssnar på de 1700-talsinspirerade livebanden som spelar regelbundet på den intima scenen.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Lasse i Gatan!

Användarbilder på Lasse i Gatan

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild