Lokalen Deli, Bistro & Vinbar

0,0
0 betyg
Redigera Lokalen Deli, Bistro & Vinbar

På Lokalen i Solna hittar du en delikatessbutik, bistro och vinbar med influenser från Medelhavet och Norden. Här kan du dricka naturvin, äta både mindre och större rätter eller botanisera bland ostar, charkuterier, frukt och grönt.

Lokalen, som ligger i ljusa öppna lokaler i Råsunda, har samlat deli, restaurang och bar under samma tak. Hit kan man komma från lunch till kväll för att äta, ta ett glas vin eller handla med sig godsaker från delidiskarna. Passionen för vin är stor – här är kylen full av flaskor från vinbönder med respekt för både vinet och planeten. Inte minst hittar man naturviner med spännande etiketter och smaker. Vill man bara stanna till för ett glas efter jobbet går det bra, annars kan man beställa in lite småplock från delin eller äta middag i form av både mindre och större rätter inspirerade av kontinenten och Skandinavien.

Oavsett om man besöker Lokalen för en lunch, middag eller AW ligger en titt i delikatessbutiken nära till hands. Här kan man handla utvalda råvaror till middagen eller plocka ihop en delikatesskorg att ge bort i present. I ost- och charkdisken hittar man smaker från såväl små, svenska producenter som från Italien, Frankrike och Spanien. I hyllorna kan man även botanisera bland nybakat bröd, kakor, oljor, pasta, hantverksglass och mycket mer. Annars går det bra att boka en fredagspåse i förväg och hämta upp i lokalen.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Lokalen Deli, Bistro & Vinbar!

Användarbilder på Lokalen Deli, Bistro & Vinbar Visa alla

  • Lägg till bild