Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Sardin

4,0
3 betyg
Redigera Restaurang Sardin
Restaurang Sardin

I Gamla Råsunda ligger Sardin, en medelhavsinfluerad kvarterskrog med fokus på ambitiösa smaker och mysiga vibbar. På somrarna stänger man restaurangen inomhus och öppnar istället upp utomhusdelen Sardinlådan på Råsunda torg.

Sardin drivs av kockarna Ola Wallberg och Simon Idmyr samt vinimportören Kristin Idmyr, en trio som tidigare har jobbat tillsammans på kända Stockholmskrogar. Med Sardin har de satsat på en mysig och ambitiös kvarterskrog där alla ska känna sig välkomna, oavsett om det gäller en AW eller en bit mat med familjen. Fokus ligger framförallt på medelhavsinfluerade smaker från Spanien, Frankrike och Italien, och man erbjuder även en vinlista med utvalda viner. För den som vill handla med sig godsaker hem har Sardin även en delikatesshörna med exempelvis mandlar, oliver och ost.

Sardinlådan
På somrarna håller Sardin stängt inomhus, men då kan man istället besöka utomhusdelen Sardinlådan på Råsunda torg. Sardinlådan är en grönskande uteservering med en egen utomhusbar där man bland annat kan sippa på ett glas vin, ta en drink eller beställa in snacks och maträtter i olika storlekar. På menyn hittar man allt från mandlar och oliver till sydeuropeiska sallader, grillspett och kontinentala klassiker. Sardinlådan har öppet hela sommaren fram tills restaurangen öppnar inomhus igen.

Användarbilder på Restaurang Sardin Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Sardin av Mikaela H.
  • Bild från Restaurang Sardin av Mikaela H.
  • Bild från Restaurang Sardin av Helen T.
  • Bild från Restaurang Sardin av Helen T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
14 feb 2022

Så som jag önskar att mitt stammisställe i kvarteret ska vara! (Tyvärr är det inte mitt kvarter i dagsläget, men grattis till alla i Råsunda!). Goda vinet, riktigt bra mat och alltid ett gäng drop-in-platser!

1 jun 2021

Stort plus för service och mat. Rekommenderas alla dagar i veckan.

16 nov 2021