Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Materiet

4,6 • 5 recensioner
Materiet

På Ringvägen nära Södra Station hittas bistroliknande Materiet Market som drivs av cateringfirman Materiet. Här kan man fika, ta en nyttig frukost, äta moderna husmansrätter till lunch - eller köpa med sig takeaway i farten. Lokalen går även att abonnera för exempelvis middagar och mingel.

Materiet Market
Materiet Market huserar i ljusa, trendriktiga lokaler med svarta böjstolar, schackrutigt golv, vitt kakel och gråblå träpaneler - som upplagt för en lugn stund om du inte har bråttom till tåget eller kontoret. Här är det öppet från tidig morgon till sen eftermiddag.

I bistrons ”Take Out” går det att köpa med sig takeaway-lunch (såsom färdigrätter och wraps) samt frukost, fika och mellanmål under hela dagen. Här kan man även äta lunch på plats. Menyn består av husmansrätter med en modern twist, inspirerade av både svensk och internationell matkultur, och varje dag finns en kött-, fisk- respektive vegetarisk rätt att välja bland.

Till frukost serveras exempelvis kaffe, frukostmacka, juice eller vegansk "yoghurt" på kokos, och för fikasugna finns en hylla fylld med bullar och kakor från bageri.

Event och catering
För den som ska bjuda på middag, mingel eller liknande kan lokalen abonneras för upp till 150 sittande gäster eller 300 stående. Verksamheten utgörs dock främst av catering, med fokus på mat för alla tillfällen och smaker - Materiet levererar till bland annat möten, företagsevent, bröllop och födelsedagsfester.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 mar 2019

Jag hade varit sugen på att testa Materiet ett tag eftersom maten ser så fräsch ut på bilderna och mina förväntningar infriades verkligen. En viktig sak att veta är dock att det är otroligt mycket folk mellan 11:45-12:45. Om möjligt ät efterå... Visa hela »

7 nov 2018

Mycket bra lunchalternativ om man är i närheten.
Fräscht, 3-4 dagens (veg, kött, fisk). Sallad, bröd och kaffe ingår.
Mycket folk dock, trångt och hög ljudnivå

4 jun 2018

Trevlig personal, goda maträtter att välja mellan alltid bra kvalitet

4 jun 2018

Mycket god mat och personalen är alltid glada och trevliga

4 jun 2018

Mycket och god mat för pengarna! :) Rekomenderas starkt!