Recension av Mister French – av Cissi L.

13 nov. 2018 · Uppdaterad

Update: Hade så önskat och hoppas att denna gång skulle bli en härlig matupplevelse, men tyvärr..
Dom hade inte koll på deras musslor kan jag rent av säga, hur kan man servera flera trasiga musslor? Det är enligt mig oprofessionellt och oansvarigt! Flera av musslorna innehöll små stenar och en mussla smakade ordagrant bajs. Kunde inte äta mer efter det. Om jag inte blir matförgiftad blir jag faktiskt förvånad så pass illa var det.
För en gångskull sa jag faktiskt till och bad dom se över deras musslor eftersom jag verkligen inte vill att andra gäster ska behövda uppleva samma vedervärdiga smakupplevelse och (ev) blir sjuka.
Som sagt, detta är det absolut sämsta stället jag har ätit Moules på! Så himla trist!! Deras pommes var iallafall väldigt goda för att nämna något positivt.

Absolut inget ställe för skaldjursälskande fantaster som söker romantiken och skaldjur av kvalité!
Volymen från discomusiken var så hög att det gick inte att föra ett vanligt samtal, plus att det var för mörkt inne i lokalen för att se vad man åt. Vi tog en stor skaldjursplåt, men kvalité på skaldjuren var torra och serverades alldeles för kyliga, vilket gjorde att smaken hämmades. Ostronen hade rester kvar av skal i sig, vilket är oprofessionellt! Vi fick heller inte några skaldjurs verktyg.. Det enda som imponerade var den otroligt eleganta och charmiga inredningen, men
tråkigt att lägga pengar på något man trodde skulle ge en upplevelse.

Update: Tog såMoules frittes