Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tegelbacken

4,0
5 recensioner
Tegelbacken

I Seikoens gamla lokaler driver numera kändiskocken Markus Aujalay europeisk krog med smårätter på menyn. Restaurangen, som ligger på Tegelbacken mitt i stan, är inredd med sammetsmöbler i varma färger för extra mycket gemyt. Här finns även en vin- och cocktailbar samt en rosa lounge med drop-in-platser.

Användarbilder på Tegelbacken Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tegelbacken av Malin J.
  • Råbiff med ostronmajonäs, rödbeta och krasse – Bild från Tegelbacken av Liv H.
  • Tortellini med parmesanost och riven vintertryffel – Bild från Tegelbacken av Liv H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
5 sep 2019

Ot-eroligt god mat här! Mellanrätter där en väljer 3-5 per skaft, min favvo var sparrisförrätten från prinsbröllopet. Fin service, bra kom ihåg på allergier och så goda drinkar. Det är dyrt nåt så gudförbannat här,... Visa hela »

13 apr 2019

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Första gången vi var här var superbra! Andra en gång var nästan alla rätter översaltad, tradde...

23 jan 2017

God och vällagad mat. Mellanrättsmeny där man blir rekommenderad att äta 3-4 rätter. Dem rätterna som stack ut var carpaccio av hälleflundra, Tortellini med Karljohansvamp/tryffel och Grillad oxrygg med lök, pimientos.

27 feb 2018

Till att börja med en otroligt trevlig miljö och oklanderlig service, inredningen föll mig verkligen i smaken. De flesta av rätterna var supergoda även om inte alla höll samma kvalitet. Två favoriter var råbiffen med ostronmajonäs och tortellini med par... Visa hela »

27 feb 2018

Var där till sammans men min sambo. Vi hade en fantastisk upplevelse! allt från maten till servisen var otroligt bra. Man kände sig väll omhändertagen. Kan starkt rekommendera.