Norrbacka 48

5,0
1 betyg
Redigera Norrbacka 48

På Norrbackagatan 48 i Birkastan hittar du Norrbacka 48, en kombination av café och vinbar dit man kan komma för att äta, fika eller ta ett glas vin efter jobbet. Här vill man erbjuda en mysig och familjär miljö att umgås i, oavsett om det är med vänner, familj eller kollegor.

Norrbacka slog upp dörrarna våren 2022 i korsningen Norrbackagatan och Karlbergsvägen i närheten av Sankt Eriksplan. Bakom caféet står ägaren Therese, som drömt om att få arbeta med mat, kaffe och vin, men också att få möta människor och skapa en trivsam miljö. I den ljusa, hemtrevliga lokalen kan vänner, familjer och kollegor slinka in på dagarna för att äta lunch eller ta en fika i lugn och ro. Menyn består av såväl grillade mackor som bowls, pizza och sallader, men också kaffe och bakverk.

Tanken är även att eftermiddagsfikan ska kunna övergå i en AW med ett gott glas till ett överkomligt pris. På Norrbacka har man nämligen en stor förkärlek för vin, och runt disken står flaskorna uppradade. På dryckesmenyn hittar man champagne och cava, rött och vitt vin, rosé, öl och alkoholfria alternativ att sippa på. För den som är ute efter något speciellt anordnas dessutom vinprovningar, och det går även att abonnera lokalen till olika events. På somrarna öppnar Norrbacka upp sin uteservering på trottoaren för den som vill äta, fika eller ta ett glas vin i solen.

Användarbilder på Norrbacka 48 Visa alla

  • Lägg till bild