Norrbacka 48

5,0
1 betyg
Café
Norrbacka 48
5,0
1 betyg

På Norrbackagatan 48 i Birkastan hittar du Norrbacka 48, en kombination av café och vinbar dit man kan komma för att äta, fika eller ta ett glas vin efter jobbet. Här vill man erbjuda en mysig och familjär miljö att umgås i, oavsett om det är med vänner, familj eller kollegor.

Norrbacka slog upp dörrarna våren 2022 i korsningen Norrbackagatan och Karlbergsvägen i närheten av Sankt Eriksplan. Bakom caféet står ägaren Therese, som drömt om att få arbeta med mat, kaffe och vin, men också att få möta människor och skapa en trivsam miljö. I den ljusa, hemtrevliga lokalen kan vänner, familjer och kollegor slinka in på dagarna för att äta lunch eller ta en fika i lugn och ro. Menyn består av såväl grillade mackor som bowls, pizza och sallader, men också kaffe och bakverk.

Tanken är även att eftermiddagsfikan ska kunna övergå i en AW med ett gott glas till ett överkomligt pris. På Norrbacka har man nämligen en stor förkärlek för vin, och runt disken står flaskorna uppradade. På dryckesmenyn hittar man champagne och cava, rött och vitt vin, rosé, öl och alkoholfria alternativ att sippa på. För den som är ute efter något speciellt anordnas dessutom vinprovningar, och det går även att abonnera lokalen till olika events. På somrarna öppnar Norrbacka upp sin uteservering på trottoaren för den som vill äta, fika eller ta ett glas vin i solen.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Norrbacka 48 Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Norrbacka 48?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Norrbacka 48?

Vi har klassificerat Norrbacka 48 som:

  • Vinbar

Serverar Norrbacka 48 lunch?

Ja, Norrbacka 48 har lunchserveringar.

Var ligger Norrbacka 48?

Norrbacka 48 ligger på Norrbackagatan 48, 113 34, Vasastan. I närheten ligger Rörstrandsgatan. Närmsta tunnelbana är S:t Eriksplan (ca 400m).