Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Shanti Touch of Bengal

4,2 • 5 recensioner
Shanti Touch of Bengal

Ta ett avbrott från den rakt igenom indiska krogen och testa Stockholms första restaurang med bengalisk husmanskost. Prisbelönta Shanti Touch of Bengal i Birkastan är inredd som en orientalisk bazaar och tar dig raka vägen till atmosfären i Bangladesh.

Se även Shanti Katarina Bangatan, Shanti Soft Corner och Gossip

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 mar 2019

Tog en lunch här vid halv 2 på eftermiddagen. Mysigt och trevligt bemötande. Beställde chicken tikka butter masala med vitlöksnanbröd. Min rätt kostade 99kr +25kr för brödet. Ingår mangolassi och kaffe till maten. Om man inte orkar äta ett hel... Visa hela »

10 feb 2019

Mysigt ställe, fin service och så jävla bra mat.

23 jun 2015

Mango Lassi, korianderdressing och gröna växter överallt, det klart jag är ett fan!

Shanti Soft Corner har varit mitt indiska ställe länge även om servicen får mig att vilja slå huvudet hårt i en vägg varenda gång jag är d... Visa hela »

26 apr 2018

Ett underbart ställe med otroligt god mat och mysig stämning! Här är servicen inte lika bra, stressad personal som serverar fel ibland, men dom är väldigt hjälpsamma om du påpekar detta och den goda maten ursäktar detta!

16 mar 2018

Gillar Shanti! Otroligt gott, men ibland är det lite rörigt när man bokat bord. Sist vi kom dit så hade dom inte bordet vi boket. Men den goda maten och mysiga stämningen väger upp.