Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pane Fresco Åhléns City

2,8
47 recensioner

Pane Fresco Åhléns City

2,8
47 recensioner
Pane Fresco Åhléns City

Italieninfluerade Pane Fresco på Åhléns City är en restaurang utspridd på 450 kvm med urban terrass. Konceptet inkluderar frukost, lunch och middag och är anpassat för både barn och vuxna. Utöver äkta napolitansk pizza kan man bland annat hitta en "spaghetteria", kaffebar, "gelateria" (glassbar) samt butik med färdigmat och egna matprodukter. Såväl inspiration som råvaror kommer från Italien.

Se även Pane Fresco Hammarby Sjöstad

Användarbilder på Pane Fresco Åhléns City Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pane Fresco Åhléns City av Jessica K.
  • Bild från Pane Fresco Åhléns City av Ena B.
  • Bild från Pane Fresco Åhléns City av Ena B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 feb 2020

Är du tom på nya idéer, vill ha något som ligger precis vid tunnelbanan och ska möta någon som bor på andra sidan stan? Du har hittat rätt!Pane fresco har allt från goda vedungspizzor till krämiga pastor och fräscha sallader. Visa hela »

25 aug 2018

Jag gillar Pane fresco! Varit här på lunch flera gånger under shoppingdagar i stan och även taget en "innan teatern-middag" där före en föreställning på Stadsteatern. Tycker det är lika trevligt varje gång!

Både pizz... Visa hela »

29 apr 2016 · Uppdaterad

Pano Fresco höjer snittnivån på pizza i Stockholm, vilket jag är mycket tacksam för. Men den, vid flertalet tillfällen, dryga och ouppmärksamma servicen kan jag vara utan. Visst det är nytt och med det barnsjukdomar så jag kommer att ge detta stäl... Visa hela »

10 nov 2018

De gör sin pasta bra här, det är värt priset. Fint att vara så högt upp och solen kan hitta in.

25 aug 2018

Pane fresco är ett ställe man kanske inte märker om man inte vet om det då det ligger högst upp i Åhléns city. Inte den finaste utsikten med tanke på byggnaderna utanför men ändå skadar inte en utsikt på höjd. Maten är god... Visa hela »

22 nov 2019

Älskar all skaldjur pane fresco har och deras pasta!😍 Har varit här flera gånger och är jättenöjd!

16 feb 2016

Vill skicka ett varmt tack till Paolo Roberto som idag bjöd oss på vår lunch. Han såg att vi hade behövt vänta länge och bad om ursäkt då de hade många sjuka medarbetare. Stället är mycket snyggt och ligger väldigt bra så fö... Visa hela »

12 maj 2016

Jag tycker Pane Fresco har fått ett uppsving från när jag besökte dom precis vid öppning. Det är en stor restaurang och ibland kan det ta ett tag att bli varm i kläderna. Provade stället igen efter att en vän varit där och rekommenderade det. Å... Visa hela »

10 okt 2015

Fick vänta i 1 timme på maten under lunchtid. Säger allt. Under all kritik!

18 aug 2018

God mat och bra utsikt! perfekt efter en shoppingdag eller som en trevlig ”utemiddag”

7 sep 2015

Håller med nedanstående recensent. Rörigt, svårt att få kontakt med personalen. Var där på lunch med kollegorna, vi hade förhandsbokat bord, och alla får ut sin lunch utom jag. Får vänta i 10-15 minuter, vilket innebär att mina kolle... Visa hela »

21 aug 2015

Vi verkar ha besökt restaurangen på en av dess sämre dagar (utifrån de tidigare recensionerna). Servicen var under all kritik med personal som inte var särskilt engagerade. Vi fick bl.a. själva byta ut kladdiga bestick. Maten (två olika Pastarätter) var OK... Visa hela »

13 dec 2019

En hyfsat god pizza väger inte upp det bemötandet från serveringspersonalen som vi möttes av. Otrevlig, stressad och hetsig, bl.a. var servitören var inte intresserad av att svara på frågor om maträtterna. Bland den sämsta servicen jag upplevt i Stockh... Visa hela »

6 nov 2019

Översätt till svenska »

Terrible staff combined with mediocre so-called Italian food. You want some other Italian fast-food to far more reasonable price? Try vapiano, they're everywhere in town.

6 nov 2019

Översätt till svenska »

Agree to some of the reviewers in here. The staff is like taken from som storage store and absolutely rude to the guests with no appreciation of us eating here. SO, really bad experience and the food was below average.

3 sep 2015

Well rörigt och otrevlig personal. Personen bredvid skickade ut sin fisk för att den var torr. Pizzan var OK, men har man den svansföringen som man har ska man nog levererera lite bättre än blöt deg.

11 okt 2015

En stjärna för den trevliga servitrisen, men vilken skam för det italienska köket! Ragun var smaklös, pastan till barnen var hård och torr (trots att vi bad om smör på pastan), den lockande chokladtårtan la casa var stenhård och krävdes kniv... Visa hela »

14 okt 2015

Helt okej mat men otrevlig och stressad servitris, hon ville ta ut maten innan man ens ätit upp.

20 apr 2019

Sveriges bästa pizzor

17 jun 2018

Hade läst recensionerna innan vi gick hit och blev väldigt avskräcka men eftersom det var fint väder gick vi! Och vi blev inte besvikna vi blev väl omhändertagna och fick riktigt god och fräsch mat!

Sida 1 av 3