Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pane Fresco Hammarby Sjöstad

2,3 • 16 recensioner
Pane Fresco Hammarby Sjöstad

Paolo Roberto står bakom den italienska restaurangkedjan Pane Fresco, som först öppnade på Åhléns City. Här erbjuds bland annat napolitansk pizza och egna matprodukter. Restaurangen i Hammarby Sjöstad har utsikt över vattnet och bjuder på 600 kvadrat med barer, matlagningskurser och självklart mycket pizza.

Se även Pane Fresco

Användarbilder på Pane Fresco Hammarby Sjöstad

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
31 okt 2018

Nej, det håller tyvärr inte. Jag var på Pane Fresco tidigt en onsdagkväll och restaurangen var i princip tom. Mottagandet var bra men vi fick sitta i den ”bortre” delen av lokalen med det öppna köket. ”Härligt” kanske du tänker men pr... Visa hela »

21 okt 2018

Usel service och högst medioker mat.

Lokalen iskall. Kändes oss inte alls välkomna!

Hit kommer vi inte tillbaka.

25 nov 2018

Dålig service. Vi bad om assietter till brödet - fick in använda/smutsiga/kletiga assietter. Belysningen var fruktansvärd - vi satt längst in och hade lysrör i ögonen - kändes som om man var på ett sjukhus. Pizzan var vattnig o smaklös. Tar nog lå... Visa hela »

30 mar 2019

Riktigt otrevlig servitör, usel service men pastan var god

10 feb 2019

Kall, smaklös mat. Kommer inte tillbaka och kan inte rekommendera.

18 jul 2019

Stroppigt otrevlig servitör som verkade göra sport av att vara otrevlig med så få ord som möjligt. Vi gick 3min efter han tagit våran beställning och innan drycken nått bordet. Servitörernas reaktion på mitt påtalade missnöje och anno... Visa hela »

18 jun 2019

Medioker mat. Vi tog en sallad med friterad mozzarella och två olika pastarätter. En av de önskade rätterna fanns inte. Den andra saknade räkor när den serverades. När jag frågade om det sa serveringspersonalen att hon skulle skälla ut kökspersonal... Visa hela »

16 jun 2019

Har varit här två gånger och maten har varit god båda gångerna men servicen katastrofal, även det båda gångerna. Första gången var den mest virrig: vi fick fel mat och de blandade ihop allergier så att min pasta blev glutenfri och min po... Visa hela »

16 jun 2019

Bara väldigt dålig service, kort och gott. Menyerna slängdes fram på bordet lite nonchalant. Vi fick vänta länge på att beställa, men det värsta var kyparens snäsighet när vi bad om notan. Servicen är verkligen under all kritik på... Visa hela »

10 nov 2018

Jättetrevlig service och god mat!

16 okt 2018

Fick vänta på bordet i 20 min. och då fick vi annat än tänkt från början. Verkade som personalen inte hade koll på vad man hade beställt. Vi beställde bla lasagne som inte levde upp till en lasagne. När notan kom då var den närma... Visa hela »

20 okt 2018

Dålig service, personalen hälsade inte oss välkomna eller sa hejdå när vi gick. Pizzorna var smaklösa (degen var bra) men toppingen var inte god alls. Första gången jag behövt salta och peppra en pizza.

3 apr 2019

Pastan var medioker, ny kock kanske behövs som har lite mer tryck i maten! Bra råvaror som man inte tar hand om, kändes som bra barnlunch slätstruken, annars bra lokal och trevlig personal!

24 nov 2018

Trots att det var en onsdag kväll och plus den 24de i månaden och det var helt fullsatt, dena personal som sprang idag 10/10....

1 nov 2018

En äkta Italienare så gott och trevlig personal ❤️

28 okt 2018

Supertrevlig service o brunch med bra kvalité. Går gärna tillbaka!