Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Thaiboat

3,8
21 recensioner
Redigera Thaiboat

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Thaiboat

3,8
21 recensioner
Redigera Thaiboat
Thaiboat

Thaiboat vid Norra Hammarbyhamnen är ett sommarmåste för den som gillar att drömma sig bort. Krokodiler i vattnet och klyschiga ananasdrinkar med färgsprakande sugrör gör alltid livet lite enklare. Ett roligt ställe om man vill komma i från den typiska "citybaren". Båten ligger med gångavstånd från Skanstulls T-bana.

Juni-sept öppnar båten 11.00 (13.00 söndagar).

Användarbilder på Thaiboat Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Thaiboat av Catrin M.
  • Vegetarisk pad thai – Bild från Thaiboat av Emmi A.
  • Bild från Thaiboat av Mimmi S.
  • Bild från Thaiboat av Mimmi S.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 aug 2018 · Uppdaterad

Drinkarna är bättre än maten! Utsikten är bättre än maten! Stämningen och atmosfären är bättre än maten! Men maten är god - dock inget spektakulärt! Gå dit en sommarkväll för sällskapet och drycken så kommer... Visa hela »

21 aug 2020

Väldigt god thailändsk mat och drinkarna är fantastiska! Mysigt ställe men ligger lite off. Trevlig personal dock och snabb service. Vill gärna gå hit igen för att sitta på "stranden" och ta en drink.

26 apr 2019

Jag har besökt Thaiboat flera gånger under årens lopp och har alltid haft en trevlig upplevelse av stället. De flesta besöken har varit under sommaren, då man kan sitta ute och njuta av den spektakulära utsikten och alla roliga detaljer som faktiskt finns hä... Visa hela »

3 sep 2018

Goda drinkar, god mat, trevlig stämning och annorlunda från allt annat i Stockholm. Drinkarna är jätte goda och super fräscha. Maten är dyrare än annan thaimat, men Tog paneng curryn och den var väldigt bra gjort, bra balanserad i smaken och färska grö... Visa hela »

9 jul 2019 · Uppdaterad

Jätteturistigt men väldigt nice ändå😍. Rekommenderar att ta en drink här, mysigt med vattnet och deras "strand". Deras drinkar och omgivningen gillar jag verkligen och maten var helt okej men lite dyr. Drinkarna får en fyra och maten en trea.

Listad i: Bra drinkar
29 mar 2019

Nog stans enda thaiställe med ”havsutsikt”. Båten ligger precis vid Hammarbyslussen. På sommaren perfekt att kunna sitta med fötterna i sanden och ta en drink i solnedgången medans man spanar på båtar.

15 nov 2020

Finns bättre asiatisk mat i sthlm som sagt. Dessutom jobbigt att ta sig dit.

16 maj 2016 · Uppdaterad

Härligt ställe när solen ligger på! Palmer, färgglada lampor och sandstrand. Maten är helt okej.

9 sep 2019

Bra och vällagad thaikäk. Aningen dyrt, men stort plus för bra service and mysigt läge. Barnvänligt! Rekommenderar fusion mixen Bangkok (om man är fler än 1 person)!

8 maj 2016

Skönt ställe att dra till på soliga dagar. Vid middagstid brukar det vara en timmes väntetid om man inte bokat bord, men det är bara att ta en plats på stranden med en fördrink. Goda thairätter, men inte så mycket för deras efterrätter. Bra p... Visa hela »

9 jul 2018

Gillar du genuin spännande och fin äkta thaimat, så gå hit. Ganska dyrt men en upplevelse. Vyn, platsen och miljön är unik. Smaksensation i munnen av saften/såserna som dem lyckas få till är gudomliga. Vissa portioner är väldigt stora så... Visa hela »

25 apr 2018

mysigt sommarhäng. god mat men något dyrt för att vara thaimat. men absolut värt det för den mysiga omgivningen och goda drinkarna.

24 jun 2021

God mat, trevlig personal, mysig och underbar utsikt!! Rekommenderar starkt!

14 apr 2019

Röda curryn är perfekt đŸ‘ŒđŸŒ Goda drinkar & mysig lokal

13 mar 2021

Känns som om man kommer bort ett tag ,Thailand Asien ,goda drinkar god mat bra service

28 jun 2020

God mat och goda drinkar. Ingen tidsgräns för hur länge man har bordet!

22 sep 2016

Helt ok thaimat. Mysigt läge

9 jun 2019

Grym strand och drinkar! Gå hit för att glömma stadspulsen och njut av nice-vibe!

19 feb 2018

Älskar detta ställe. Mysigt och bra service. Maten helt ok.

9 jun 2019

Värdelös bokat bort för
För svensexa dom här låsas som ingeting en killens svensex
a pajad vem bryr sig ta oavsett ägaren e glad å den så kallade kvinliga chefen på plats rekommenderar inte stället för nån som hoppas på... Visa hela »

Sida 1 av 2

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.