Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Thaiboat

3,8 • 16 recensioner
Thaiboat

Thaiboat vid Norra Hammarbyhamnen är ett sommarmåste för den som gillar att drömma sig bort. Krokodiler i vattnet och klyschiga ananasdrinkar med färgsprakande sugrör gör alltid livet lite enklare. Ett roligt ställe om man vill komma i från den typiska "citybaren". Båten ligger med gångavstånd från Skanstulls T-bana.

Juni-sept öppnar båten 11.00 (13.00 söndagar).

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 aug 2018 · Uppdaterad

Drinkarna är bättre än maten! Utsikten är bättre än maten! Stämningen och atmosfären är bättre än maten! Men maten är god - dock inget spektakulärt! Gå dit en sommarkväll för sällskapet och drycken så kommer... Visa hela »

26 apr 2019

Jag har besökt Thaiboat flera gånger under årens lopp och har alltid haft en trevlig upplevelse av stället. De flesta besöken har varit under sommaren, då man kan sitta ute och njuta av den spektakulära utsikten och alla roliga detaljer som faktiskt finns hä... Visa hela »

9 jul 2019 · Uppdaterad

Jätteturistigt men väldigt nice ändå😍. Rekommenderar att ta en drink här, mysigt med vattnet och deras "strand". Deras drinkar och omgivningen gillar jag verkligen och maten var helt okej men lite dyr. Drinkarna får en fyra och maten en trea.

Listad i: Bra drinkar
3 sep 2018

Goda drinkar, god mat, trevlig stämning och annorlunda från allt annat i Stockholm. Drinkarna är jätte goda och super fräscha. Maten är dyrare än annan thaimat, men Tog paneng curryn och den var väldigt bra gjort, bra balanserad i smaken och färska grö... Visa hela »

29 mar 2019

Nog stans enda thaiställe med ”havsutsikt”. Båten ligger precis vid Hammarbyslussen. På sommaren perfekt att kunna sitta med fötterna i sanden och ta en drink i solnedgången medans man spanar på båtar.

14 apr 2019

Röda curryn är perfekt đŸ‘ŒđŸŒ Goda drinkar & mysig lokal

9 sep 2019

Bra och vällagad thaikäk. Aningen dyrt, men stort plus för bra service and mysigt läge. Barnvänligt! Rekommenderar fusion mixen Bangkok (om man är fler än 1 person)!

25 apr 2018

mysigt sommarhäng. god mat men något dyrt för att vara thaimat. men absolut värt det för den mysiga omgivningen och goda drinkarna.

16 maj 2016 · Uppdaterad

Härligt ställe när solen ligger på! Palmer, färgglada lampor och sandstrand. Maten är helt okej.

9 jul 2018

Gillar du genuin spännande och fin äkta thaimat, så gå hit. Ganska dyrt men en upplevelse. Vyn, platsen och miljön är unik. Smaksensation i munnen av saften/såserna som dem lyckas få till är gudomliga. Vissa portioner är väldigt stora så... Visa hela »

8 maj 2016

Skönt ställe att dra till på soliga dagar. Vid middagstid brukar det vara en timmes väntetid om man inte bokat bord, men det är bara att ta en plats på stranden med en fördrink. Goda thairätter, men inte så mycket för deras efterrätter. Bra p... Visa hela »

9 jun 2019

Grym strand och drinkar! Gå hit för att glömma stadspulsen och njut av nice-vibe!

9 jun 2019

Värdelös bokat bort för

För svensexa dom här låsas som ingeting en killens svensex

a pajad vem bryr sig ta oavsett ägaren e glad å den så kallade kvinliga chefen på plats rekommenderar inte stället för nån som... Visa hela »

19 feb 2018

Älskar detta ställe. Mysigt och bra service. Maten helt ok.

22 sep 2016

Helt ok thaimat. Mysigt läge

1 aug 2018

Översätt till svenska »

Authentic food and great atmosphere. Some of the servers are a little scatty, but if you come with a relaxed Thai vibe, it’s no problem!