Invece

inga betyg
$$-$$$
Italiensk restaurang
Invece
inga betyg

Italienska influenser på Södermalm

Mitt på Götgatan bjuder Invece på en liten bit av Italien, med handgjord pasta, italienska pizzor och rustika varmrätter. Restaurangen har även en New York-inspirerad cocktailbar där man kan sippa på prosecco och aperol spritz.

Invece har tagit med sig en bit av Italien och New York till Södermalm. Här serveras italienska klassiker i en italiensk-amerikansk miljö med bruna lädersoffor, gröna träpaneler och klassiska affischer på väggarna. I köket fokuserar man på en “från grunden”-filosofi och serverar utvalda charkuterier, färsk pasta, pizza och varmrätter med italienska smaker. Dagtid går det även att besöka Invece för att äta husman eller välja något från den fasta menyn, som förstås listar både pasta och pizza. På helgen vankas det brunch i bufféformat, varav man dukar upp godsaker ur de olika beståndsdelarna som utgör grundstommen i den italienska matkulturen: primi platti, secondi och dolce. Därtill serveras både prosecco och brunchdrinkar som bellini och espresso martini. 

I restaurangens cocktailbar kan man mötas upp över en aperitivo och ta en drink före maten på italienskt vis. Här blandas såväl klassiker som signaturcocktails, olika typer av spritz och alkoholfria mocktails. Vinlistan har fokus på italienska viner från små producenter och innehåller ett brett utbud med allt från klassiska till exklusiva viner. Tanken är att det ska vara roligt att pröva nytt, och att det ska vara genuint, naturligt och smaka gott till maten.

På sommaren öppnar Invece upp en solig uteservering på Götgatan där man serverar lunch, middag, vin och drinkar.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Invece Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Google-logo
Google
4,0
692

Recensioner av Invece

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Invece!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Google-logo
Google
4,0
692

Representerar du Invece?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Invece?

På Invece serveras bland annat:

  • Italienskt
  • Smårätter
  • Pasta
  • Pizza

Vad kostar det att äta på Invece?

Invece ligger i prisklassen Mellanklass ($$$)/Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av bar är Invece?

Vi har klassificerat Invece som:

  • Cocktailbar

Har Invece uteservering?

Ja, Invece har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Kan man beställa take away från Invece?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Invece. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Var ligger Invece?

Invece ligger på Götgatan 73, 116 62, Södermalm. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Medborgarplatsen (ca 350m).