Invece

inga betyg
Italiensk restaurang
Hemsida
Instagram
Invece
inga betyg
Hemsida
Instagram

Mitt på Götgatan bjuder Invece på en liten bit av Italien, med handgjord pasta, italienska pizzor och rustika varmrätter. Restaurangen har även en New York-inspirerad cocktailbar där man kan sippa på prosecco och aperol spritz.

Invece har tagit med sig en bit av Italien och New York till Södermalm. Här serveras italienska klassiker i en italiensk-amerikansk miljö med bruna lädersoffor, gröna träpaneler och klassiska affischer på väggarna. I köket fokuserar man på en “från grunden”-filosofi och serverar utvalda charkuterier, färsk pasta, pizza och varmrätter med italienska smaker. Dagtid går det även att besöka Invece för att äta lunch.

Restaurangen har även en cocktailbar, där man kan mötas upp över en aperitivo och ta en drink före maten på italienskt vis. Här blandas såväl klassiker som signaturcocktails, olika typer av spritz och alkoholfria mocktails. Vinlistan har fokus på italienska viner från små producenter och innehåller ett brett utbud med allt från klassiska till exklusiva viner. Tanken är att det ska vara roligt att pröva nytt, och att det ska vara genuint, naturligt och smaka gott till maten.

På sommaren öppnar Invece upp en solig uteservering på Götgatan där man serverar lunch, middag, vin och drinkar.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Invece Användarbilder

Recensioner av Invece

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Invece!