Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pasta Gudfadern

4,2
5 betyg
Redigera Pasta Gudfadern
Pasta Gudfadern

Inne i Söderhallarna på Medborgarplatsen hittar du Pasta Gudfadern, en restaurang med stor förkärlek för Italien. Här serveras pasta, sallader och italienskt småplock till humana priser och det går även att beställa catering.

Pasta Gudfadern har öppet för lunch och middag med varierande rätter på menyn. Här kan man till exempel ta en shoppingpaus eller stanna till före bion och äta färsk pasta, gnocchi, sallader, soppa och andra italienska rätter. Eller varför inte sippa på en espresso och avnjuta tiramisu? Den breda menyn är gjord för att passa alla smaker och det går även att få glutenfri pasta om man föredrar det. All mat lagas à la minute och är gjord på färska råvaror.

Inredningen anspelar till stor del på de berömda filmerna som restaurangen är döpt efter – bland annat pryds lokalen av svartvita filmmotiv och olika souvenirer som för tankarna till Sicilien. Här är det både ombonat och enkelt, med avslappnad atmosfär för familjer, vänner och kollegor.

Den som inte vill äta lunch eller middag på plats kan beställa catering till fest och evenemang, eller helt enkelt få takeaway och utkörning av mat.

Användarbilder på Pasta Gudfadern Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Pasta Gudfadern av Maria B.
  • Bild från Pasta Gudfadern av Maria B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
18 mar 2021

Super gott blev chockar av detta omdöme här nedan det var super gott och kommer absolut besöka detta ställe igen

18 mar 2021

Super gott trevligt ställe och personal

16 sep 2021

Utan tvekan Sthlms bästa käk! Grym personal, fantastisk mat, Ätit här i flera år och tröttnar aldrig. Special oxfilé pasta med goda sås och fisk soppa:) Planerar många gånger mitt arbete bara så att jag ska kunna äta här!! Tack... Visa hela »

7 mar 2021

Det var första och sista gången vi (OCH alla vi känner, tro mig - INGEN ska missa det vi tvingades genomlida; sociala medier när det är som bäst!). Dubbelt upp lurade blev vi. TOTALBLÅSTA! På både matupplevelse och pengar. Jag/vi borde ha läst om... Visa hela »

17 mar 2021

Mycket bra mat, rekommenderar verkligen