Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Pasta Gudfadern

0,0
0 recensioner
Pasta Gudfadern

Inne i Söderhallarna på Medborgarplatsen hittar du Pasta Gudfadern, en restaurang med stor förkärlek för Italien. Här serveras pasta, sallader och italienskt småplock till humana priser och det går även att beställa catering.

Pasta Gudfadern har öppet för lunch och middag med varierande rätter på menyn. Här kan man till exempel ta en shoppingpaus eller stanna till före bion och äta färsk pasta, gnocchi, sallader, soppa och andra italienska rätter. Eller varför inte sippa på en espresso och avnjuta tiramisu? Den breda menyn är gjord för att passa alla smaker och det går även att få glutenfri pasta om man föredrar det. All mat lagas à la minute och är gjord på färska råvaror.

Inredningen anspelar till stor del på de berömda filmerna som restaurangen är döpt efter – bland annat pryds lokalen av svartvita filmmotiv och olika souvenirer som för tankarna till Sicilien. Här är det både ombonat och enkelt, med avslappnad atmosfär för familjer, vänner och kollegor.

Den som inte vill äta lunch eller middag på plats kan beställa catering till fest och evenemang, eller helt enkelt få takeaway och utkörning av mat.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Pasta Gudfadern!

Användarbilder på Pasta Gudfadern

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.