Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Phil's Burger Gärdet

4,5 • 10 recensioner
Phil's Burger Gärdet

Efter succén på Kungsholmen slog hamburgarhaket Phil's Burger snabbt upp dörrarna till nästa medvetna joint, på Gärdet. Precis som på syskonet är det hemlagat som gäller - från brödet till dressingen och ställets dubbelfriterade pommes.

De hajpade snabbmatshaken i Stockholm har på senare år utmanat varandra i hamburgarteknik. Phil's Burger, döpt efter ägaren, är en av dem som har satsat lite extra på inredningen och att servera snabbmat lagad på plats. På Gärdet möts du av vitkaklade väggar, enkla lädersitsar, höga barstolar och inramade fotografier på väggarna. Inne i köket är det höga ambitioner och hemlagat rakt igenom som gäller.

Själva menyn är enkel - här serveras "Phil's Burger" med cheddar och hemgjord dressing samt en vegetarisk burgare med haloumi och avokado för den som är trött på kött. Men också en juniorburgare med enbart kött. Färsen görs på högrev och bringa, och burgarna serveras på hembakt bröd med glutenfritt alternativ för allergiker. Bland tillbehören hittar du dubbelfriterade pommes samt coleslaw, pickles och milkshakes i olika smaker såsom kokos och Oreo. Pommes och coleslaw ingår under lunchen, vilken går loss på en hundring (om du inte vill ha en dubbelburgare).

Såväl lunch- som middagsmeny serveras på Phil's Burger under hela veckan. Lagom till helgen minglar lokalborna med vallfärdande hamburgarfantaster som gärna tar igen sig med burgare, pommes och milkshakes "dagen efter".

Se även Phil's Burger Kungsholmen, Phil's Burger Stureplan, Phil's Burger Sundbyberg

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

När jag höll Phils burgaren i handen första gången såg den inte speciellt märkvärdig ut men så fort jag hade fått i mig först tuggan förvandlades till en riktigt WOW upplevelse.

Brödet har en perfekt konsistens, färsen ha... Visa hela »

Goda, saftiga burgare som alltid håller måttet!

Man gillar Phils burger, det är skön atmosfär och de har siktet rätt inställt, men enligt mig kan den inte riktigt mäta sig med de som ligger i toppskiktet. Vet inte om det har att göra med att portionerna är mindre, burgaren inte är lika saftiga, eller a... Visa hela »

Äntligen en vettig restaurang på gärdet! En riktig doldis som bjuder på ruggiga burgare för en rimlig peng. Har även ett bra utbud av öl för olika smaker för den som uppskattar en IPA till burgaren.

Klass rakt igenom till ett mycket bra pris.

Super! Riktigt bra burgare och pommes. Avslappnat med lyxig snabbmat. Bra lunchställe.

Sitter just nu på Phil's på Gärdet. Vad beror det på att smaken av hamburgare här är inte lika goda som Fridhemsplan (Kungsholmen)?