Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Phil's Burger Gärdet

4,5 • 14 recensioner
Phil's Burger Gärdet

Efter succén på Kungsholmen slog hamburgarhaket Phil's Burger snabbt upp dörrarna till nästa medvetna joint, på Gärdet. Precis som på syskonet är det hemlagat som gäller - från brödet till dressingen och ställets dubbelfriterade pommes.

De hajpade snabbmatshaken i Stockholm har på senare år utmanat varandra i hamburgarteknik. Phil's Burger, döpt efter ägaren, är en av dem som har satsat lite extra på inredningen och att servera snabbmat lagad på plats. På Gärdet möts du av vitkaklade väggar, enkla lädersitsar, höga barstolar och inramade fotografier på väggarna. Inne i köket är det höga ambitioner och hemlagat rakt igenom som gäller.

Själva menyn är enkel - här serveras "Phil's Burger" med cheddar och hemgjord dressing samt en vegetarisk burgare med haloumi och avokado för den som är trött på kött. Men också en juniorburgare med enbart kött. Färsen görs på högrev och bringa, och burgarna serveras på hembakt bröd med glutenfritt alternativ för allergiker. Bland tillbehören hittar du dubbelfriterade pommes samt coleslaw, pickles och milkshakes i olika smaker såsom kokos och Oreo. Pommes och coleslaw ingår under lunchen, vilken går loss på en hundring (om du inte vill ha en dubbelburgare).

Såväl lunch- som middagsmeny serveras på Phil's Burger under hela veckan. Lagom till helgen minglar lokalborna med vallfärdande hamburgarfantaster som gärna tar igen sig med burgare, pommes och milkshakes "dagen efter".

Se även Phil's Burger Kungsholmen, Phil's Burger Stureplan, Phil's Burger Sundbyberg

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 aug 2018

Härligt att det finns utbud på grymma burgare i en stadsdel med extremt lite restauranger, perfekt på sommaren med deras lilla uteservering!

21 dec 2014

Eftersom jag själv bor på Gärdet, stans sämsta stadsdel innanför tullarna när det kommer till restaurangutbud, så är jag otroligt glad att det börjar ploppa upp lite ambitiösa ställen.

Phils på Gärdet har inte riktigt lika... Visa hela »

25 dec 2014

Jag älskar Phil's burger, trots att stället inte varit öppet så länge har jag redan hunnit äta där 8 gånger. Jag bor inte långt i från och det är toppen att bara gå dit och slänga i sig en burgare eller ta med sig hem! ... Visa hela »

Listad i: Bästa hamburgarna
12 nov 2018

Wow!! Magiska burgare!

22 dec 2014

När jag höll Phils burgaren i handen första gången såg den inte speciellt märkvärdig ut men så fort jag hade fått i mig först tuggan förvandlades till en riktigt WOW upplevelse.

Brödet har en perfekt konsistens, färsen ha... Visa hela »

26 sep 2018

4/5 Riktigt bra börgarhak! Finns inte mkt att klaga på när det kommer till Phils. Bra bröd, god färs, bra påläggsalternativ och bra pommes!

Lokalen skulle behöva en uppfräschning. Sett några råttor på uteserveringen ett få... Visa hela »

14 nov 2018

Stort utbud och supergoda hamburgare till ett bra pris!

22 dec 2014 · Uppdaterad

Riktigt sjysst ställe med en av Stockholms bästa vegetariska burgare. Trevlig personal, skön atmosfär och god mat.

25 feb 2018

Goda, saftiga burgare som alltid håller måttet!

11 feb 2015

Man gillar Phils burger, det är skön atmosfär och de har siktet rätt inställt, men enligt mig kan den inte riktigt mäta sig med de som ligger i toppskiktet. Vet inte om det har att göra med att portionerna är mindre, burgaren inte är lika saftiga, eller a... Visa hela »

13 jul 2015 · Uppdaterad

Klass rakt igenom till ett mycket bra pris.

27 maj 2015

Äntligen en vettig restaurang på gärdet! En riktig doldis som bjuder på ruggiga burgare för en rimlig peng. Har även ett bra utbud av öl för olika smaker för den som uppskattar en IPA till burgaren.

27 feb 2016

Super! Riktigt bra burgare och pommes. Avslappnat med lyxig snabbmat. Bra lunchställe.

14 sep 2015

Sitter just nu på Phil's på Gärdet. Vad beror det på att smaken av hamburgare här är inte lika goda som Fridhemsplan (Kungsholmen)?