Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Phil's Burger Stureplan

3,6
11 betyg
Redigera Phil's Burger Stureplan

Phil's är numera synonymt med riktigt grymma burgare. För stammisarna räcker det med att säga Phil's – ”Burger” är överflödigt. Det nästintill sektförklarade diner-haket finns bland annat att hitta på Birger Jarlsgatan, endast ett stenkast från Stureplan.

Här råder inte någon tuggummirosa retro-stil; Phil's skiljer sig från gemene joint med snygg avskalad inredning i bistrostuk med marmor, vitt kakel, betong och kala glödlampor. Ställets höga ambitioner är tydliga i köket - allt lagas på plats, från dressing till hamburgerbrödet och ställets krispiga pommes.

Menyn är selektiv och stoltserar med paradrätter som klassikern Phil's Burger med ost, som ligger strax under hundringen, eller en dubbel variant. Hamburgerfärsen görs på mald högrev och bringa, återigen bevis på att man satsar på hemlagat. Glutenfria alternativ samt vegetarisk halloumiburgare med avokado erbjuds också. Tillbehör som pommes, coleslaw och pickles finns självklart på matsedeln - för vad vore en sedvanlig burgare utan dessa kompanjoner? Milkshakes i spännande smakkombinationer är ett obligatoriskt avslut på en sådan måltid.

Detta populära hamburgerställe erbjuder lunch såväl som middag hela veckan och lockar ett brett klientel, från business-typer till kompisgänget och lite smått dagen-efter-sega lokalbor.

Se även Phil's Burger Gärdet, Phil's Burger Sundbyberg, Phil's Burger Kungsholmen, Phil's Burger Götgatan, Phil's Burger Drottninggatan, Phil's Burger Fältöversten, Phil's Burger Danderyd, Phil's Burger Magnus Ladulåsgatan, Phil's Burger Stadshagen, Phil's Burger Sergel

Användarbilder på Phil's Burger Stureplan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Empty restaurant, we could not choose table – Bild från Phil's Burger Stureplan av Nicol P.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
20 okt 2016

Tycker fortfarande Gärdet är bäst, men Stureplan är grymt också. Bra burgare, bra pommes, kall Cola, det går fort, trevlig miljö, etc. Nästan en femma...

10 nov 2018

Jag älskar Phil's Burger. När jag bodde på gärdet så åt jag ofta på Phil's Gärdet, och jag måste säga att Gärdets burgare är strået vassare än denna. Lokalen är fin, men det är alltid väldigt fullsat... Visa hela »

20 okt 2015

Phil's är enligt mig nånstans allra högst upp på listan över bäst hamburgare i stan. Men jag har aldrig riktigt gillat deras interiör och miljö. Kungsholmen är ok, Gärdet sådär (förutom uteservering) men här är det bä... Visa hela »

28 maj 2016

Sjukt goda burgare som bara smälter i munnen. Pommes är tunna och krispiga! Mycket folk och varmt inne i lokalen.

23 feb 2018

Trevlig personal med gott bemötande! Jag brukar försöka sätta ihop min egna vegetariska burgare och det är inga problem, sen tycker jag tyvärr aldrig att smakerna där når upp till den nivån jag önskar. Men absolut ett ställe jag återkomm... Visa hela »

15 nov 2019

Älskar deras tryffelburgare med sötpommes till!! Går alltid dit för att äta en god burgare. Jättenöjd med allt ifrån personal till platsen!

27 feb 2022

Empty restaurant, we could not choose table. Got to sit in a dark corner while there were 9 free tables, 4 ones by the window. Food was great as always but service a disappointment

14 feb 2016

Gott och prisvärt. Glöm ej att lägga till den Karamelliserade löken.

19 apr 2016

Godare hamburgare är svårt att hitta! Miljön och inredningen är också bra!

6 jul 2016

Dyrt med tanken på vad man får. Pommes du kan köpa på Max, en minimal skål med coleslaw, en burgare med ost, sallad och dressing på all annan topping får du betala extra för. Alltså 100kr för hamburgare och Max-pommes.

Börjar man... Visa hela »

25 aug 2021

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.