Phil's Burger Stureplan

3,6
11 betyg
$
Hamburgerrestaurang
Phil's
3,6
11 betyg
Phil's i en mening: Burgare och sallader gjorda från grunden, serverade i stilig men avslappnad miljö.
Typiska rätter: Hamburgare, sallader, milkshakes

Phil's är synonymt med riktigt grymma burgare. De flesta nöjer sig med att bara säga Phil's – ”Burger” är numera överflödigt. De har nämligen varit med sedan burgarboomen slog ner i Stockholm och har sedan dess spritt sig över hela stan. En av enheterna finns att hitta på Birger Jarlsgatan, endast ett stenkast från Stureplan.

De senaste åren har Phil's fått ett rejält ansiktslyft och sticker ut hakan med snygg, avskalad inredning i bistrostuk, som råa betongväggar, runda speglar, möbler i skinn och trä, samt förstås den karakteristiska Phil's-färgen. Även menyn har uppdaterats, men de höga ambitionerna i köket är lika tydliga som de alltid varit, med burgare och pommes lagade från grunden.

Menyn är selektiv och stoltserar med paradrätter i både vegovarianter och med kött, tillsammans med fräscha sallader och tillbehör som lökringar, cheese fries och rejäla chicken nuggets. Hamburgarfärsen görs på mald högrev och bringa, och för den som föredrar glutenfria alternativ eller utan kött finns lika välkomponerade alternativ att välja bland. Och som alltid är en milkshake ett obligatoriskt avslut på en burgarmåltid.

Detta populära hamburgerställe erbjuder lunch såväl som middag och AW-häng med cocktails hela veckan och lockar ett brett klientel, från businesstyper och familjer till kompisgäng.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Phil's Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
11

Recensioner av Phil's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Jag älskar Phil's Burger. När jag bodde på gärdet så åt jag ofta på Phil's Gärdet, och jag måste säga att Gärdets burgare är strået vassare än denna. Lokalen är fin, men det är alltid väldigt fullsat...

Tycker fortfarande Gärdet är bäst, men Stureplan är grymt också. Bra burgare, bra pommes, kall Cola, det går fort, trevlig miljö, etc. Nästan en femma...

Trevlig personal med gott bemötande! Jag brukar försöka sätta ihop min egna vegetariska burgare och det är inga problem, sen tycker jag tyvärr aldrig att smakerna där når upp till den nivån jag önskar. Men absolut ett ställe jag återkomm...

Phil's är enligt mig nånstans allra högst upp på listan över bäst hamburgare i stan. Men jag har aldrig riktigt gillat deras interiör och miljö. Kungsholmen är ok, Gärdet sådär (förutom uteservering) men här är det bä...

Sjukt goda burgare som bara smälter i munnen. Pommes är tunna och krispiga! Mycket folk och varmt inne i lokalen.

Empty restaurant, we could not choose table. Got to sit in a dark corner while there were 9 free tables, 4 ones by the window. Food was great as always but service a disappointment

Älskar deras tryffelburgare med sötpommes till!! Går alltid dit för att äta en god burgare. Jättenöjd med allt ifrån personal till platsen!

Gott och prisvärt. Glöm ej att lägga till den Karamelliserade löken.

Godare hamburgare är svårt att hitta! Miljön och inredningen är också bra!

Dyrt med tanken på vad man får. Pommes du kan köpa på Max, en minimal skål med coleslaw, en burgare med ost, sallad och dressing på all annan topping får du betala extra för. Alltså 100kr för hamburgare och Max-pommes.

Börjar man...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,6
11

Representerar du Phil's Burger Stureplan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Phil's Burger Stureplan?

På Phil's Burger Stureplan serveras bland annat:

  • Hamburgare
  • Glutenfritt
  • Snabbmat
  • Vegetariskt

Vad kostar det att äta på Phil's Burger Stureplan?

Phil's Burger Stureplan ligger i prisklassen Budget ($).

Vilken typ av bar är Phil's Burger Stureplan?

Vi har klassificerat Phil's som:

  • Cocktailbar

Har Phil's Burger Stureplan uteservering?

Ja, Phil's Burger Stureplan har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Är Phil's Burger Stureplan barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Phil's som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Phil's Burger Stureplan?

Phil's Burger Stureplan ligger på Birger Jarlsgatan 34, City, Östermalm. I närheten ligger Humlegården, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 450m).