Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Phil's Burger Stureplan

4,2 • 6 recensioner
Phil's Burger Stureplan

Phil's är numera synonymt med riktigt grymma burgare. För stammisarna räcker det med att säga Phil's – ”Burger” är överflödigt. Det nästintill sektförklarade diner-haket finns bland annat att hitta på Birger Jarlsgatan, endast ett stenkast från Stureplan.

Här råder inte någon tuggummirosa retro-stil; Phil's skiljer sig från gemene joint med snygg avskalad inredning i bistrostuk med marmor, vitt kakel, betong och kala glödlampor. Ställets höga ambitioner är tydliga i köket - allt lagas på plats, från dressing till hamburgerbrödet och ställets krispiga pommes. 

Menyn är selektiv och stoltserar med paradrätter som klassikern Phil's Burger med ost, som ligger strax under hundringen, eller en dubbel variant. Hamburgerfärsen görs på mald högrev och bringa, återigen bevis på att man satsar på hemlagat. Glutenfria alternativ samt vegetarisk halloumiburgare med avokado erbjuds också. Tillbehör som pommes, coleslaw och pickles finns självklart på matsedeln - för vad vore en sedvanlig burgare utan dessa kompanjoner? Milkshakes i spännande smakkombinationer är ett obligatoriskt avslut på en sådan måltid.

Detta populära hamburgerställe erbjuder lunch såväl som middag hela veckan och lockar ett brett klientel, från business-typer till kompisgänget och lite smått dagen-efter-sega lokalbor.

Se även Phil's Burger Gärdet, Phil's Burger Kungsholmen, Phil's Burger Sundbyberg

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.
Erica P.

Sjukt goda burgare som bara smälter i munnen. Pommes är tunna och krispiga! Mycket folk och varmt inne i lokalen.

Kristoffer R.

Phil's är enligt mig nånstans allra högst upp på listan över bäst hamburgare i stan. Men jag har aldrig riktigt gillat deras interiör och miljö. Kungsholmen är ok, Gärdet sådär (förutom uteservering) men här är det bä... Visa hela »

Rasmus E.

Gott och prisvärt. Glöm ej att lägga till den Karamelliserade löken.

Viktor G.

Dyrt med tanken på vad man får. Pommes du kan köpa på Max, en minimal skål med coleslaw, en burgare med ost, sallad och dressing på all annan topping får du betala extra för. Alltså 100kr för hamburgare och Max-pommes.

Börjar man... Visa hela »

Josefin M.

Godare hamburgare är svårt att hitta! Miljön och inredningen är också bra!