Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Phil's Burger Sundbyberg

2,4
9 recensioner
Redigera Phil's Burger Sundbyberg
Phil's Burger Sundbyberg

Phil's Burger gjorde snabbt succé bland snabbmatsentusiaster och finns nu på flera ställen i Stockholm. I fokus för hamburgarna står det hemlagade - allt från brödet till dressingen bakas och lagas på plats, och söta milkshakes finns det också gott om på menyn.

Se även Phil's Burger Drottninggatan, Phil's Burger Gärdet, Phil's Burger Stureplan, Phil's Burger Kungsholmen, Phil's Burger Götgatan, Phil's Burger Fältöversten, Phil's Burger Kungsgatan, Phil's Burger Danderyd, Phil's Burger Södermalm

Användarbilder på Phil's Burger Sundbyberg Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Phil's Burger Sundbyberg av Ida B.
  • Bild från Phil's Burger Sundbyberg av Ida B.
  • Bild från Phil's Burger Sundbyberg av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
18 nov 2020

Pendlar mellan 3 och 4a, men då det finns otroligt många bra burgarställen så blir det faktiskt en 3a. Det är bra! Burgarna är goda men väljer inte Phils först.

Med det sagt så är det bästa med Phils att man kan får burgaren... Visa hela »

Listad i: Solna & Sundbyberg
17 jun 2017

Trevligt lunchställe med en trendig inredning! Hamburgaren och pommes fritten var mycket goda! Dock tycker jag det var lite mycket peppar på både hamburgaren och pommes fritten! Hettan tog över hela smakupplevelsen och det blev jag besviken på då jag hört så... Visa hela »

17 nov 2015

Detta var mitt andra besök på Phils (debuten blev på gärdet) och jag förstår inte riktigt hypen. Stripsen var super i sundbyberg, hamburgaren är "okej-god" men inget jag jublade över (eller dreglade över för den delen). Och då ä... Visa hela »

4 maj 2016

Vi hämtade med oss mat från Phils burger och fick sitta i baren och vänta på maten. Dessutom hann vi ta ett glas vin medan vi väntade vilket var trevligt (eftersom vi inte hade bråttom). Beställningen i baren gick dock extremt snabbt och personalen frågade... Visa hela »

5 mar 2016

Vi bestilte take away og fikk fantastisk telefonservice av Robin. Når vi hentet maten ble vi hyggelig bemött av personalen. Högrevsköttet var saftig, lagom flåttig og god dressing. Toppen!

9 feb 2017

Katastrof! Oengagerad personal, smutsiga, flottiga bord. Rätterna kommer i omgångar så vi fick äta omlott, drickabeställning uteblev två ggr och notan fick vi själva hämta i baren. Ska man skratta eller gråta? Supertrist.

5 sep 2016

Servitören visade oss till ett bord och gav oss varsin meny. Efter det såg vi aldrig röken av honom. Att ta våra beställningar var personalen tydligen inte intresserade av utan satt och pratade med varandra vid ett bord. Horribel service. Gick till en närliggande rest... Visa hela »

31 maj 2016

Var i baren lördag 28/5 vid 23-tiden. Trevlig miljö, men barpersonalen var dåligt engagerad och lät borden stå ostädade när gäster lämnat. Inte ska man som gäst behöva duka av själv!

16 nov 2015

Dyrt och inte tillräckligt mycket bättre än en "vanlig" hamburgerrestaurang. Irländskt kött.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.