Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Phil's Burger Sundbyberg

2,4
8 recensioner

Phil's Burger Sundbyberg

2,4
8 recensioner

Användarbilder på Phil's Burger Sundbyberg Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Phil's Burger Sundbyberg av Ida B.
  • Bild från Phil's Burger Sundbyberg av Ida B.
  • Bild från Phil's Burger Sundbyberg av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
17 jun 2017

Trevligt lunchställe med en trendig inredning! Hamburgaren och pommes fritten var mycket goda! Dock tycker jag det var lite mycket peppar på både hamburgaren och pommes fritten! Hettan tog över hela smakupplevelsen och det blev jag besviken på då jag hört så... Visa hela »

17 nov 2015

Detta var mitt andra besök på Phils (debuten blev på gärdet) och jag förstår inte riktigt hypen. Stripsen var super i sundbyberg, hamburgaren är "okej-god" men inget jag jublade över (eller dreglade över för den delen). Och då ä... Visa hela »

4 maj 2016

Vi hämtade med oss mat från Phils burger och fick sitta i baren och vänta på maten. Dessutom hann vi ta ett glas vin medan vi väntade vilket var trevligt (eftersom vi inte hade bråttom). Beställningen i baren gick dock extremt snabbt och personalen frågade... Visa hela »

5 mar 2016

Vi bestilte take away og fikk fantastisk telefonservice av Robin. Når vi hentet maten ble vi hyggelig bemött av personalen. Högrevsköttet var saftig, lagom flåttig og god dressing. Toppen!

9 feb 2017

Katastrof! Oengagerad personal, smutsiga, flottiga bord. Rätterna kommer i omgångar så vi fick äta omlott, drickabeställning uteblev två ggr och notan fick vi själva hämta i baren. Ska man skratta eller gråta? Supertrist.

5 sep 2016

Servitören visade oss till ett bord och gav oss varsin meny. Efter det såg vi aldrig röken av honom. Att ta våra beställningar var personalen tydligen inte intresserade av utan satt och pratade med varandra vid ett bord. Horribel service. Gick till en närliggande rest... Visa hela »

31 maj 2016

Var i baren lördag 28/5 vid 23-tiden. Trevlig miljö, men barpersonalen var dåligt engagerad och lät borden stå ostädade när gäster lämnat. Inte ska man som gäst behöva duka av själv!

16 nov 2015

Dyrt och inte tillräckligt mycket bättre än en "vanlig" hamburgerrestaurang. Irländskt kött.