Phil's Burger Gärdet

4,4
18 betyg
$
Hamburgerrestaurang
Phil's
4,4
18 betyg

Efter succén på Kungsholmen slog hamburgarhaket Phil's Burger snabbt upp dörrarna till nästa medvetna joint, på Gärdet. Precis som på syskonet är det mat lagad från grunden som gäller – från brödet till dressingen och ställets dubbelfriterade pommes.

De hajpade snabbmatshaken i Stockholm har på senare år utmanat varandra i hamburgarteknik. Phil's Burger, döpt efter ägaren, är en av dem som har satsat lite extra på inredningen och att servera snabbmat lagad på plats. På Gärdet möts du av vitkaklade väggar, enkla lädersitsar, höga barstolar och inramade fotografier på väggarna. Inne i köket är det höga ambitioner och lagat från grunden rakt igenom som gäller.

Här tillagar man allt från de egna dressingarna till ställets krispiga pommes på plats i restaurangen, och det ekologiska brödet (som går att få glutenfritt) levereras nybakat från ett lokalt bageri. Burgarna görs av mald högrev och bringa, och även vegovarianter erbjuds i form av halloumi och veganbiff. Till konceptet hör ett brett utbud av både klassiska och spännande tillbehör och toppings. Bland annat kan du pimpa burgaren med jalapeños, friterad lök och halloumi, och är du sugen på något extra maffigt vid sidan av kan du snacksa på exempelvis cheese fries, mac and cheese bites och buffalo wings. Om någon i sällskapet inte är sugen burgare just idag så innefattar menyn också fräscha sallader. I äkta amerikansk tappning erbjuds förstås svalkande milkshakes som en söt avslutning, och den som är på humör för något extra rivigt kan spetsa shaken med en skvätt alkohol av valfri smak.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Phil's Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
18

Recensioner av Phil's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Eftersom jag själv bor på Gärdet, stans sämsta stadsdel innanför tullarna när det kommer till restaurangutbud, så är jag otroligt glad att det börjar ploppa upp lite ambitiösa ställen.

Phils på Gärdet har inte riktigt lika...

Jag älskar Phil's burger, trots att stället inte varit öppet så länge har jag redan hunnit äta där 8 gånger. Jag bor inte långt i från och det är toppen att bara gå dit och slänga i sig en burgare eller ta med sig hem!
H...

Listad i: Bästa hamburgarna

Härligt att det finns utbud på grymma burgare i en stadsdel med extremt lite restauranger, perfekt på sommaren med deras lilla uteservering!

När jag höll Phils burgaren i handen första gången såg den inte speciellt märkvärdig ut men så fort jag hade fått i mig först tuggan förvandlades till en riktigt WOW upplevelse.
Brödet har en perfekt konsistens, färsen har vä...

·

Riktigt sjysst ställe med en av Stockholms bästa vegetariska burgare. Trevlig personal, skön atmosfär och god mat.

·

Klass rakt igenom till ett mycket bra pris.

Grymma burgare. Goda stripps. Soft ställe. det kan bli bättre men helt klart en av stockholms bästa...

Man gillar Phils burger, det är skön atmosfär och de har siktet rätt inställt, men enligt mig kan den inte riktigt mäta sig med de som ligger i toppskiktet. Vet inte om det har att göra med att portionerna är mindre, burgaren inte är lika saftiga, eller a...

Alltid lika bra och trevlig personal fråga alltid efter deras goda dips

Wow!! Magiska burgare!

Äntligen en vettig restaurang på gärdet! En riktig doldis som bjuder på ruggiga burgare för en rimlig peng. Har även ett bra utbud av öl för olika smaker för den som uppskattar en IPA till burgaren.

Stort utbud och supergoda hamburgare till ett bra pris!

4/5 Riktigt bra börgarhak! Finns inte mkt att klaga på när det kommer till Phils. Bra bröd, god färs, bra påläggsalternativ och bra pommes!

Lokalen skulle behöva en uppfräschning. Sett några råttor på uteserveringen ett få...

Super! Riktigt bra burgare och pommes. Avslappnat med lyxig snabbmat. Bra lunchställe.

Goda, saftiga burgare som alltid håller måttet!

Sitter just nu på Phil's på Gärdet. Vad beror det på att smaken av hamburgare här är inte lika goda som Fridhemsplan (Kungsholmen)?

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,4
18

Representerar du Phil's Burger Gärdet?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Phil's Burger Gärdet?

På Phil's Burger Gärdet serveras bland annat:

  • Hamburgare
  • Amerikanskt
  • Snabbmat
  • Glutenfritt

Vad kostar det att äta på Phil's Burger Gärdet?

Phil's Burger Gärdet ligger i prisklassen Budget ($).

Kan man beställa take away från Phil's Burger Gärdet?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Phil's. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är det billigt att äta på Phil's Burger Gärdet?

Phil's ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Serverar Phil's Burger Gärdet lunch?

Ja, Phil's har lunchserveringar.

Var ligger Phil's Burger Gärdet?

Phil's Burger Gärdet ligger på Sandhamnsgatan 1, Gärdet. Närmsta tunnelbana är Gärdet (ca 450m).