Phil's Burger lockar många stockholmare med sina populära hamburgare. Här lagas allt från grunden - bland annat serveras burgarna med hemgjord dressing, färskt bröd och dubbelfriterade pommes.
Sedan Phil’s Burger (döpt efter en av grundarna) grundades 2014 har konceptet spridit sig i snabb takt. Idag finns restaurangerna på olika håll och kanter i Stockholm men också på andra orter. Filosofin går ut på att servera burgare tillagade på bra råvaror utan tillsatser. Hamburgerbrödet kommer direkt från det egna bageriet i Sundbyberg. Även lokalerna har fått en lite mer ambitiös stämpel med modernt avskalad inredning och lyxiga material. På Götgatan kan man till exempel bänka sig i den rymliga baren och kombinera sin burgare med en bärs eller en drink om man känner för det.
Hamburgarna serveras i olika utföranden, bland annat med tryffelmajonnäs och karamelliserad lök, men man erbjuder även halloumiburgare och halloumisallad för den som föredrar vegetariska alternativ. Burgarna kan i sin tur kombineras med extraingredienser, tillbehör och olika dippsåser, samt självklart milkshakes, öl och vin. I lunchen ingår både pommes och coleslaw.
Se även Phil's Burger Gärdet, Phil's Burger Stureplan, Phil's Burger Sundbyberg, Phil's Burger Kungsholmen, Phil's Burger Drottninggatan, Phil's Burger Fältöversten, Phil's Burger Danderyd, Phil's Burger Magnus Ladulåsgatan, Phil's Burger Stadshagen, Phil's Burger Sergel