Phil's Burger Götgatan

4,3
6 betyg
$
Hamburgerrestaurang
Phil's
4,3
6 betyg

Phil's Burger lockar många stockholmare med sina populära hamburgare. Här lagas allt från grunden - bland annat serveras burgarna med hemgjord dressing, färskt bröd och dubbelfriterade pommes.

Sedan Phil’s Burger (döpt efter en av grundarna) grundades 2014 har konceptet spridit sig i snabb takt. Idag finns restaurangerna på olika håll och kanter i Stockholm men också på andra orter. Filosofin går ut på att servera burgare tillagade på bra råvaror utan tillsatser. Hamburgerbrödet kommer direkt från det egna bageriet i Sundbyberg. Även lokalerna har fått en lite mer ambitiös stämpel med modernt avskalad inredning och lyxiga material. På Götgatan kan man till exempel bänka sig i den rymliga baren och kombinera sin burgare med en bärs eller en drink om man känner för det.

Hamburgarna serveras i olika utföranden, bland annat med tryffelmajonnäs och karamelliserad lök, men man erbjuder även halloumiburgare och halloumisallad för den som föredrar vegetariska alternativ. Burgarna kan i sin tur kombineras med extraingredienser, tillbehör och olika dippsåser, samt självklart milkshakes, öl och vin. I lunchen ingår både pommes och coleslaw.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
6
Google-logo
Google
4,0
1 030

Recensioner av Phil's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Phil’s Burger precis vid Skanstull (Götgatan, på samma sida som McDonalds). Mysig avspänd lokal. Servicemindad personal. Riktigt goda burgare. 80-talet platser. Fullständiga rättigheter.

Priset, smaken och pommes ger en 4a.
Tog deras Guldburgare som tydligen vann första pris 2019 på någon tävling
Den var god, bra balans mellan kött-bröd- ingredienser.
Pommes är tunna. Garanterat frusna innan men bra tillagade ändå. Viktigt...

Lika god halloumiburgare som på andra Phil's men kanske den snyggaste lokalen. Man märker dock att servicen inte riktigt kommit igång än.

Super i förhållande till priset. De har fatöl också. Billigt, fräscht inne. Ingen hög servicenivå. Men fem stjärnor ändå.

Phils Burger kommer alltid in i listan när jag tänker på Stockholm bästa burgare...
Halloumi burgaren är UNDERBAR. Saltig ost komponerad med mjukt hembakat bröd, krispig wonton och krämig avokado. Smakerna sätter sig så fint!

Även der...

Riktigt goda burgare, fin inredning och trevlig personal. Jag beställde en sidesallad som vad dränkt i dressingen vilket var lite tråkigt när jag förväntade mig något fräscht till burgaren.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
6
Google-logo
Google
4,0
1 030

Representerar du Phil's Burger Götgatan?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Phil's Burger Götgatan?

På Phil's Burger Götgatan serveras bland annat:

  • Amerikanskt
  • Hamburgare
  • Glutenfritt
  • Snabbmat

Vad kostar det att äta på Phil's Burger Götgatan?

Phil's Burger Götgatan ligger i prisklassen Budget ($).

Kan man beställa take away från Phil's Burger Götgatan?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Phil's. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är Phil's Burger Götgatan barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Phil's som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Serverar Phil's Burger Götgatan lunch?

Ja, Phil's har lunchserveringar.

Var ligger Phil's Burger Götgatan?

Phil's Burger Götgatan ligger på Götgatan 85, 116 62, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 200m).