Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Galinas Pizza

3,8
8 recensioner
Galinas Pizza

På hippa Galinas Pizza i Teatern på Söder äter du vedugnsbakade pizzor tillagade i 450 grader. Stället drivs av folk från ultrapopulära Babette i Vasastan och fokus ligger på schyssta råvaror.

Galinas Pizza är en av de omtyckta streetfood-restaurangerna som delar utrymme inne i Teatern i Skanstull, och det är alltså hit man ska styra stegen om man är sugen på pizza. Menyn är liten, med ett gäng utvalda pizzor som kommer direkt från vedugnen och görs med inspiration från bland annat New York och San Fransisco. Pizzorna bakas snabbt i 450 grader och serveras med både klassiska italienska toppings och med lite mer nytänkande alternativ. 

Fokus för pizzorna ligger på fina råvaror såsom Fior di Latte (mozzarella gjord på komjölk) och Pecorino Romano (lagrad hårdost), samt svenska grönsaker och svenskt mjöl. Det finns även extratillval för den som vill smaksätta sin pizza ytterligare. Pizzorna beställs vid disken och langas fram direkt ur ugnen framför gästerna. Ät på plats i den öppna mathallen eller hämta med din mat.

Användarbilder på Galinas Pizza Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Galinas Pizza av Habib J.
  • Pizza no. 6 – Bild från Galinas Pizza av Fredrik J.
  • Ugnen – Bild från Galinas Pizza av Fredrik J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
12 nov 2018

Jag stod inför en förväntansfull upplevelse men, med facit i hand, med för höga förväntningar och till slut en ganska smaklös och tråkig upplevelse. Galinas är en del av Teatern (som förövrigt levererar riktigt god, vällagad snabbmat)... Visa hela »

20 maj 2016 · Uppdaterad

Riktigt bra pizza! Var lite orolig över väntetiden men de langade ihop den på 3-4 minuter. Perfekt komplement till resten av Teatern.

9 jun 2016

"Visa mig din tomatsås och jag kan säga dig vem du är".

Vem vet var den här recensionen hade hamnat om inte det varit för min dotter som för första gången någonsin åt upp sin pizza med tomatsås utan att blinka, ofta ä... Visa hela »

4 jun 2016

Jag gillade. Provat no5 med salsiccian som serveras lite annorlunda. Härligt gäng där som slänger ihop pizzorna snabbt och som också skaffat sig snygga tröjor

23 apr 2018

Det var värd pris o gott o äta đŸ‘đŸ»

26 feb 2017

Bästa pizza jag någonsin ätit!

3 aug 2016

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Bästa pizza jag någonsin haft.
Jag har varit här över 5 gånger och varje pizza är en ny erfarenhet.
Menyn är inte enorm, men det är fortfarande svårt att avgöra vad man ska ta eftersom allt låter och ser så bra.

Pizza... Visa hela »

2 jun 2016

Väldigt lite topping på pizzorna. Smakat 3 olika varianter, alla utan griskött. Tomatsåsen god, men extremt lite topping. Den med broccoli, chili o garlic, var totalt smaklös! Kommer inte att besöka dem igen!