Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

En italiensk krog av det klassiska slaget, belägen vid Skvallertorget mitt i Midsommarkransen. Här kan man bland annat äta pizza från restaurangens vedeldade napolitanska pizzaugn.

Användarbilder på Piccola Cabina Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Piccola Cabina av Olivia J.
  • Bild från Piccola Cabina av Olivia J.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
24 apr 2021

Bästa italiensk restaurangen i Stockholm. Utsökt mat; allt från deras sallader med fantastisk dressing till den magnifika pastan. Skaldjurspastan med tomatsås är att rekommendera starkt. Servicen är enastående, aldrig ett dålig bemötande. Finns inte m... Visa hela »

11 maj 2020

Mysig atomsfär, god mat och bra service, glad att de har öppnat i Kransen.

12 apr 2021

Varken mat eller service var någon vidare. En Talgata på Oxfilé med risotto var i själva verket två tunna skivor oxfile på en bädd av ruccola med en överkokt risotto som var gråbrun och såg ut att vara gjord på samma sås man anvä... Visa hela »

20 maj 2020

Jättegod mat och superfin service, man känner sig verkligen sedd och uppmärksammad av personalen. Mysig atmosfär på bästa kvarterskrogen i Kransen - kan verkligen rekommendera đŸ‘ŒđŸŒđŸ’Ż

16 jan 2021

Översätt till svenska »

Ärligt talat sämsta pizzan jag ätit, 80% ost, 19%deg och sista procenten toppings. Inte färdig gräddad. Ta vilken annan pizza som helst i stockholmsområdet före denna. Fortfarande 2 stjärnor dock, var endå pizza så inte helt fel

1 dec 2020

Supergod mat & trevlig personal! Rekommenderas varmt! đŸ‘ŒđŸŒ

10 maj 2020

Tack för att denna restaurang kommit till Kransen då allt annat fallerat

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.