Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pubologi

4,6 • 5 recensioner
Pubologi

Pubologi erbjuder något unikt på Stockholms krogkarta, som de själva beskriver det är Pubologi inte en matsal och inte en bar det är inte heller en traditionell pub - det är helt enkelt en hybrid av alla tre, på en och densamma gång. Här försvinner man in i en härlig värld som går över gränserna när det kommer till de klassiska aspekterna i ovanstående exempel. Det är en plats att mötas på samtidigt som man dinerar gott, släcker törsten, avnjuter gott sällskap och får sig en upplevelse som sträcker sig bortom det slentrianmässiga.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Adam L.

Tyvärr besviken, eftersom förväntningarna var höga. Stället i sig, supertrevligt. Servicen, superb. Men maten var under förväntan. Åt medium-menyn som är 6 rätter + "snacks" (3 små bites). Hälften av rätterna var goda eller... Visa hela »

Daniel C.

Sveriges bästa restaurang genom tiderna, får en att tänka tillbaka på stjärnkrogen "Lejon Tornet" storhets tid! Keep up the good work

Christer S.

“Fantastisk mat. Efterrätten är kanske en av de bästa någonsin. Måste gå hit igen!!!”

Catherine S.

Bästa maten i stan! Mysigt litet kryp in med mat i världklass. :) Servive är fenomenal. GÅ DIT!

Samuel B.

Min absoluta favorit! Litet, intimt, fantastisk personal och prisvärd superb mat!