Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Pubologi

4,8 • 9 recensioner
Pubologi

Pubologi erbjuder något unikt på Stockholms krogkarta, som de själva beskriver det är Pubologi inte en matsal och inte en bar det är inte heller en traditionell pub - det är helt enkelt en hybrid av alla tre, på en och densamma gång. Här försvinner man in i en härlig värld som går över gränserna när det kommer till de klassiska aspekterna i ovanstående exempel. Det är en plats att mötas på samtidigt som man dinerar gott, släcker törsten, avnjuter gott sällskap och får sig en upplevelse som sträcker sig bortom det slentrianmässiga.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 feb 2019

Mysig liten restaurang i Gamla stan. Perfekt service och mat såklart.

24 maj 2018

Fantastisk avsmakningsmeny för 325 kr. I Stockholm. Bra kvalitet och sanslösa smakkombinationer. Låter omöjligt att få lyxmat till ett skämtsamt lågt pris, eller hur, men det är sant. Varje månad ny meny. Jag dör hur bra det är, prisvär... Visa hela »

14 dec 2017

En av mina restauranghöjdpunkter 2017. Besökte Pubologi i september och åt deras avsmakningsmeny (6 rätter plus snacks) men tog fördrink + en flaska vin, ej vinpaket. Härlig lokal med snygg inredning i Gamla stan som rymmer ett litet antal bord vilket ger en lugn och p... Visa hela »

5 okt 2018 · Uppdaterad

En av mina favoriter tack vare mysighetsfaktorn, trevlig service, prisvärda menyer och riktigt god vällagad mat. När hösten kommer blir jag alltid extra sugen på ett besök, när svamp och bär blir inslag i rätterna.

Med ny kökschef i januari... Visa hela »

10 feb 2016

Tyvärr besviken, eftersom förväntningarna var höga. Stället i sig, supertrevligt. Servicen, superb. Men maten var under förväntan. Åt medium-menyn som är 6 rätter + "snacks" (3 små bites). Hälften av rätterna var goda eller... Visa hela »

5 apr 2016

“Fantastisk mat. Efterrätten är kanske en av de bästa någonsin. Måste gå hit igen!!!”

1 jun 2015

Sveriges bästa restaurang genom tiderna, får en att tänka tillbaka på stjärnkrogen "Lejon Tornet" storhets tid! Keep up the good work

26 apr 2016

Min absoluta favorit! Litet, intimt, fantastisk personal och prisvärd superb mat!

2 jul 2015

Bästa maten i stan! Mysigt litet kryp in med mat i världklass. :) Servive är fenomenal. GÅ DIT!