Recension av Restaurang AG – av Jonas S.

Det här är en uppdaterad recension efter flera tidigare besök.
Maten och servicen var topp som innan. Dock var det en del annat som hade försämrats som drar ned mitt betyg från full pott till ynka 2 stjärnor.
Jag vet inte om det är/varit standard, men vid tidigare besök har vi blivit informerade att bara säga till om vi behöver mer tillbehör såsom sås, pommes, gratäng m.m. Jag tror inte vi tagit in mer utan det har räckt bra det som serverades. Samma denna gång. Skillnaden nu var att vi debiterades för en extra portion pommes a 40:- av någon anledning. Inget att bråka om, men det var lite oklart. inget vi räknat med. Jag vill gärna ha koll på utgifterna.
Men den stora besvikelsen kom när vi kollade kvittot och insåg att dom debiterat 120:- för VATTEN. (Förvisso kolsyrat, men ändå!!) Ingen info om det innan. Vi beställde vin och dom frågade om vi ville ha vatten. Helt normalt och tackade givetvis ja. Visst, det stod säkert i menyn. Dumma som vi var tog vi för givet att det ingick som det normalt brukar göra.
Nej, nu har jag nog provat AG för sista gången. Är det nått jag avskyr så är det "dolda" avgifter. Men men, nu har jag iaf lärt mig att kolla ALLT innan jag accepterar nått.