Restaurang Drama

4,0
6 betyg
Redigera Restaurang Drama

Granne med Filmstaden i Westfield Mall of Scandinavia ligger restaurang Drama, en biografinspirerad restaurang med internationella och svenska rätter. Restaurangen är öppen alla dagar i veckan från lunch till sen kväll – här kan man både svänga förbi på ett glas, äta eller beställa med sig mat och dryck in till biografens VIP-salonger. Eller varför inte ta en shoppinglunch?

Biograftemat genomsyrar restaurang Drama, som ligger i anslutning till Filmstadens biosalonger. Inredningen går i rött och rosa med mjuka sammetsfåtöljer, mönstrat golv, tunga draperier, rundade speglar och inramade foton på tidlösa filmstjärnor. På menyn står både svenska klassiker och internationell streetfood med rätter som moules frites, caesarsallad, biff Rydberg och fish and chips. Här finns också en barnmeny med hamburgare och pannkakor.

Den varierande menyn har något för alla stunder på dagen, oavsett om man bara vill äta något snabbt före sitt biobesök, ta en lunchpaus från shoppingen, njuta länge av à la carte-menyn eller ta något att dricka. I baren kan man beställa in både klassiska och moderna cocktails eller ett glas vin.

I anslutning till restaurangen finns fyra VIP-biosalonger där restaurangen står för servering av mat och dryck, både större rätter och mindre snacks. Man kan också boka restaurangens chambre séparée för olika tillfällen, från kundmöten till födelsedagar.

Se även Filmstaden Scandinavia, Filmstaden Scandinavia VIP

Användarbilder på Restaurang Drama Visa alla

  • Lägg till bild
  • Toast Skagen (stor) – Bild från Restaurang Drama av Peter B.
  • Baren på Drama. – Bild från Restaurang Drama av Peter B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jan 2020

Filmstaden Scandinavia (högst upp i MOS) egen restaurang. Mysig lokal och bra käk. Betydligt bättre än foodquarten i nere i MOS. 20-talet bord, bla runda större bord med gardin runt så det blir små rum av det. Smidigt att sitta väggivägg med bion om man... Visa hela »

7 feb 2020

Älskar Drama för en AW med några kollegor! Så mysig lokal som inte blir så stimmig. Härliga runda bord med textilier runt som gör att det känns lite avskilt.
Blandad meny med många goda alternativ. Finns mindre rätter och tilltugg för do... Visa hela »

29 dec 2021

Mycket nöjd med servicen, bokat bord till 17:30 kom en timme tidigare fick ett bord och maten kom in en efter en kvart, suveränt ! God mat trevlig personal. Kan varmt rekommendera.

29 okt 2019

Lunchat med kund, mycket bra! Köttet väl tillagat, väl tilltaget. Trevlig miljö, högt i tak men inte i dB, vilket är ett klart plus.

19 nov 2022

10 mar 2022