La Botanica

4,2
10 betyg
$$
Bufférestaurang
Aktivitet
La Botanica
4,2
10 betyg
La Botanica i en mening: Enorm buffé och mängder av aktiviteter i en fantasifull miljö med botaniskt tema.

Tropisk oas med buffé och aktiviteter för alla sällskap

På La Botanica i Westfield Mall of Scandinavia kan du äta internationella rätter från den stora buffén, ta del av fartfyllda aktiviteter, boka konferens och ha barnkalas. Upplevelserna kantas av det botaniska temat med sina detaljrika kulisser.

Börja med en bit mat och avsluta med roliga aktiviteter – eller tvärtom. På La Botanica i Westfield Mall of Scandinavia kan du roa dig hela dagen om så önskas.

Hjärtat i verksamheten är den stora och omtalade buffén, där du kan hitta mat från hela världen. Välj och vraka bland varma och kalla rätter, kött, fisk och skaldjur, grillat, sushi, skaldjur, pizza och mycket mer från länder och kontinenter som Amerika, Italien och Asien. I bageriet bakar konditorerna både sött och salt, och man dukar även upp en stor buffé med godis och desserter att njuta av efter maten. Här finns med andra ord det mesta du kan hitta på Stockholms restaurangutbud, samlat på ett ställe. I baren serveras även cocktails för alla smaker.

Du kan även passa på att ta få upp pulsen och adrenalinet eller gnugga geniknölarna med roliga tävlingar, spel och utmaningar såsom bowling, minigolf, dart, radiobilar, shuffleboard, biljard, tre- och femkamp och arkadspel i deras game zone. Här finns något för alla, oavsett om du föredrar lugna eller fartfyllda aktiviteter.

Det stora nöjescentret står även till förfogande för event, konferenser och barnkalas med upp till 1000 personer. Här finns avskilda ytor som kan bokas på förhand, men också plats för gäng som vill komma in sponant för en rolig festkväll med mat, dryck och aktiviteter.

Föreslå ändringar

Recensioner av La Botanica

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 okt. 2023

Grym service och mycket unik buffé. Kommer definitivt tillbaka!

30 sep. 2023

Mycket unik buffé med lite av allt. Det märks att det är stor fokus på råvaror och kvalité. Bra och mysig atmosfär, superb service.

22 okt. 2023

Men tanke på priset så förväntade vi oss god mat men så var inte alls upplevelsen.
Trevlig personal är nog den enda som var bra med denna buffé. Sushi delen bestod av endast två sorters rullar, inga nigiris eller andra rullar. Sämst! Vi smakade... Visa hela »

6 okt. 2023 · Uppdaterad

Bra och mycket varierande mat, ännu bättre efterrätts bord. Otroligt trevlig service och personal. Speciellt tack till Ten*** Så uppskattat.

1 okt. 2023

Fantastisk buffe olikt allt jag sett tidigare!

19 nov. 2023
4 nov. 2023
7 okt. 2023
7 okt. 2023
30 sep. 2023