Recension av Restaurang Hantverket – av Michaela J.

4 feb. 2020

Denna recession avser lunchen och jag kan knappt vänta att boka in en middag på detta ställe för wow så bra! Jag förstår helt att stället har blivit nominerad i Gulddraken 2020.

Mysig restaurang där allt är väldigt genomtänkt alltifrån bar till bord i olika storlekar och nivåer, inredning och allt där till.

Lunchen håller heltklart bra prisklass Dagens lunch 145 kr och de byter varje dag. Du kan även lyxa till det med en förvald tre rätters meny för 310 kr. Inte fyskam där heller. Á la carte kostar mellan 155-175 kr.

Vi valde två från a la carte menyn steket gnocchi och grillad skivad fläskkarré.
Gnocchin helt klart mycket god, det godaste med hela rätten var broccolin. Älskar att råvaran står i fokus. Hur får man en broccolibit så god?! Helt klar en god rätt men önskade väl kanske generellt mer av tomatsåsen den smakade salvia men inget wow.
Den grillade fläskkarrén alltså wow vilken grillsmak! Minuset med denna rätt var att den serverades på focacciabröd inget fel i sig men något i minsta laget för att klassa som en lunch, skulle gärna tryckt i mig två eller tre stycken sådana och anledningen du vill inte att de ska ta slut. RIKTIGT BRA SMAKER!

Trevligt överlag var att vi fick en förrätt med bönor och parmesanmajo ihop med den klassiska brödkorgen och smöret var rumstempererat.

Personalen var trevlig och hjälpsam men jag hade knappt tuggat klart min gnocchi innan tallriken var borta. Kaffe ingår inte till lunchen något som jag brukar tycka är schysst.

Helt klart ett värt lunchbesök. Kommer boka middag hit under våren. Här är en restaurang lämpad för alla ålderskategorier. Håll utkik de kan bli en del kändis span.