Recension av Riche – av Daniel S.

Hur recenserar man platsen man haft två omgångar praktik på? (En i högstadiet och sedan igen i gymnasiet) Hur delat man ut ett rättvist betyg när man gjort rydbergspotatis på 125kg potatis 4 ggr i veckan?
Eller när man packat på tok för hårda puckar av en allt för mager färs till hamburgare?

Fast å andra sidan har man stekt panerad strömming till kungen, klivit ut i restaurangen sent om kvällen och sett en något för berusad kändis klänga på bordet, träffat Anders Timell som var hur trevlig som helst, druckit så mycket cola i lilla baren att farbrorn som var där tröttnade rätt snabbt på ens ansikte...

Ja när man kliver in på riche är det alltid en ny upplevelse, atmosfären är aldrig densamma och personalen är alltid serviceinriktad.

Maten som serveras här är riktigt vällagad och hit skulle jag rekommendera alla som vill äta något lyxigt, jag tar biff Rydberg alla dagar i veckan!