Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Roppongi

2,7
3 betyg
Redigera Roppongi

Innebär sushi för dig en räka eller en skiva lax på en bädd av ris? Glöm det. Roppongi tar, med uppfinningsrikedom och överraskande råvaror, sushin betydligt längre än så.

Snökrabba, kimchimajonnäs, färskost, sparris, flamberad lax... Roppongis sushivarianter spänner över en rad oväntade ingredienser. De färgglada bitarna är ofta så vackert presenterade. På menyn finns även en rad japanska, varma rätter, där den starkaste lysande stjärnan kan vara yakiniku och teriyakigrillad laxfilé med spenat i sesamdressing. Roppongi, som är dekorerad med blommor, trägolv och ljusa ytor, erbjuder vardagar en dagens lunch. Här kan du få laxdumplings med syrlig dippsås, eller varför inte en smakrik panerad kyckling med chilimajonnäs och ris.

Användarbilder på Roppongi Visa alla

  • Lägg till bild
  • Yakiniku – Bild från Roppongi av Fredric E.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
22 dec 2014

Var på Roppongi för tredje gången här om dagen. Första gången delade vi på en stor tallrik med blandad sushi. Något jag verkligen rekommenderar till alla som gillar sushi.

Den andra gången körde vi take away. Tre olika rullar och en va... Visa hela »

16 jun 2016

Enbart testat lunchen på Roppongi som var helt klart godkänd.

25 nov 2020

Tyvärr, beställde och hämtade i dag en liten sashimi och en maki som sades vara gjord på ’snökrabba’, dvs den smakrika och goda samt eleganta kamchatka- eller spindelkrabban ... Sashimin var nästan OK, trots att tre av de sex bitarna var lax, rå och... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.