Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lokal Izakaya

3,5
4 betyg
Redigera Lokal Izakaya

Före detta Lokal är idag av det asiatiska slaget. Med inspiration från den japanska pubkulturen, izakaya, serveras bland annat mellanrätter vid sidan om grönt te och ambitiösa drinkar i baren. Här ska inga smaker vara för komplicerade, istället ska råvarorna få tala för sig själva.

På Lokal Izakaya har det forna franska bistrostuket bytts ut mot det asiatiska köket. Namnet är en sammanslagning av ”I” (att stanna) och ”Sakaya” (Sake shop) - gäster välkomnas alltså att stanna på ett glas samtidigt som de avnjuter smårätter, eller "share food" som det också kallas. Konceptet bygger på idén att ”mat är som kärlek, den blir bättre om man delar på den”. Precis som menyn har även lokalen asiatiska inslag, såsom svarta, sobra möbler och en stor geishamålning i baren.

Och på tal om baren så är det också här som mycket av restaurangens liv finns. Här blandas drinkar med hängivenhet, och man arrangerar även återkommande klubbar och fredags-AW med dj:s och dansgolv där stämningen livas upp extra mycket. Under klubbkvällarna som hålls på fredagar och lördagar öppnar man upp ytterligare en bar och förvandlar matsalen till dansgolv klockan 23-00. Vägg i vägg ligger även syskonbaren Lemon Bar som kan nås via bakvägen från Lokal Izakaya.

Användarbilder på Lokal Izakaya Visa alla

  • Lägg till bild
  • Förrätten  – Bild från Lokal Izakaya av Anna T.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
6 feb 2019

Restaurangen har egentligen potential att vara riktigt bra och lokalen var fint inredd. Personalen var trevliga men missade många detaljer såsom att ställa fram vatten trots att det efterfrågats och tyvärr förklarades avsmakningsmenyn fel på flera punkter vilke... Visa hela »

6 jul 2015

Jag är lite kluven till Lokal Izakaya. Det är riktigt gott och servicen är klockren men det går inte att bedöma utifrån det som sägs vara en Izakaya. Nu har jag själv inte varit i Japan (än) men mitt Japan-kunniga sällskap var eniga i att det hä... Visa hela »

3 okt 2020

Verkligen överraskning dels för att jag inte visste att det var en asiatisk restaurang utan ett partyställe men även att maten var god. Jag har ätit bättre sushi men kan ändå säga att sushi med rödingen var väldigt god. Även chicken yutsi... Visa hela »

6 feb 2022

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.