Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lokal Izakaya

3,0
3 betyg
Redigera Lokal Izakaya
Lokal Izakaya

Gamla Lokal är idag av det asiatiska slaget. Med inspiration från den japanska pubkulturen, izakaya, serveras bland annat Asien-inspirerade mellanrätter och maki vid sidan om grönt te och drinkar i baren. Inga smaker är för komplicerade - råvarorna får tala för sig själva.

Användarbilder på Lokal Izakaya Visa alla

  • Lägg till bild
  • Förrätten - Bild från Lokal Izakaya av Anna T.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
6 feb 2019

Restaurangen har egentligen potential att vara riktigt bra och lokalen var fint inredd. Personalen var trevliga men missade många detaljer såsom att ställa fram vatten trots att det efterfrågats och tyvärr förklarades avsmakningsmenyn fel på flera punkter vilke... Visa hela »

3 okt 2020

Verkligen överraskning dels för att jag inte visste att det var en asiatisk restaurang utan ett partyställe men även att maten var god. Jag har ätit bättre sushi men kan ändå säga att sushi med rödingen var väldigt god. Även chicken yutsi... Visa hela »

6 jul 2015

Jag är lite kluven till Lokal Izakaya. Det är riktigt gott och servicen är klockren men det går inte att bedöma utifrån det som sägs vara en Izakaya. Nu har jag själv inte varit i Japan (än) men mitt Japan-kunniga sällskap var eniga i att det hä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.