Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sjöpaviljongen

3,8
4 recensioner

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sjöpaviljongen

3,8
4 recensioner
Sjöpaviljongen

I Bromma hittas den här gemytliga sjökrogen med en stor uteservering precis intill vattnet. Sjöpaviljongen håller öppet året runt och serverar svenska klassiker i skärgårdsinspirerad miljö. På sommaren kan man ta med sig båten och lägga till vid restaurangens brygga.

Sjöpaviljongen - som drivs i samma regi som bland annat Konstnärsbaren och Ulla Winbladh - bevarar det svenska smakarvet med husmanskost och andra säsongsbetonade rätter på menyn, inte minst från hav och grill. Här går det klassiska som en röd tråd; restaurangen är inhyst i ett lusthusliknande hus vid strandkanten, med ljust möblemang och panoramavy över vattnet. Sommartid förvandlas den stora bryggan till en idyllisk uteservering i sjö-stuk, öppen för både lunch och middagar.

Under hela året uppmärksammas högtider och speciella tillfällen som jul, påsk, midsommar och Alla hjärtans dag med passande menyer och julbord. Sjöpaviljongen har öppet året runt håller hårt på traditionerna. För den som ska ha fest, gifta sig eller fira något annat går festvåningen en trappa upp att hyra för både privata tillställningar och konferenser. Här erbjuds olika fest- och bröllopsmenyer samt lunch och fika till mötet.

Användarbilder på Sjöpaviljongen Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sjöpaviljongen av Ploy C.
  • Bild från Sjöpaviljongen av Ploy C.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
27 okt 2020

Restaurang vid vattnet med en mysigt miljö. Maten med bra kvalitet. Bra kombination av maten i tallriken.
Bra ställen att fira någon i familjen eller ha en romantisk middag.
Bra bemötande.
Jag åt toast skagen till förrätt, den bara smälter i m... Visa hela »

9 jun 2018

Fantastiskt läge vid vattnet för oss som håller till runt Alvik. Normalt så håller maten bra kvalitet utan att för den delen utmärka sig. Har aldrig varit missnöjd men skulle inte heller åka hit för endast matens skull.

12 jun 2017

Bästa köttbullarna i Stockholm! Nice utsikt och skön atmosfär 👍🏻

29 jan 2018

Fantastisk strandläge, mysig restauranglokal och fenomenal utsikt över Ulvsundasjön beläggen vid Tranebergsstrand. Hyfsat vällagade maträtter och väl avvägda portioner. Bra och varierande vinlista / öl-sortiment. Första gången vi besökte... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.