Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Sjöpaviljongen

3,3
3 recensioner
Sjöpaviljongen

I Bromma hittas den här gemytliga sjökrogen med en stor uteservering precis intill vattnet. Sjöpaviljongen håller öppet året runt och serverar svenska klassiker i skärgårdsinspirerad miljö. På sommaren kan man ta med sig båten och lägga till vid restaurangens brygga.

Sjöpaviljongen - som drivs i samma regi som bland annat Konstnärsbaren och Ulla Winbladh - bevarar det svenska smakarvet med husmanskost och andra säsongsbetonade rätter på menyn, inte minst från hav och grill. Här går det klassiska som en röd tråd; restaurangen är inhyst i ett lusthusliknande hus vid strandkanten, med ljust möblemang och panoramavy över vattnet. Sommartid förvandlas den stora bryggan till en idyllisk uteservering i sjö-stuk, öppen för både lunch och middagar.

Under hela året uppmärksammas högtider och speciella tillfällen som jul, påsk, midsommar och Alla hjärtans dag med passande menyer och julbord. Sjöpaviljongen har öppet året runt håller hårt på traditionerna. För den som ska ha fest, gifta sig eller fira något annat går festvåningen en trappa upp att hyra för både privata tillställningar och konferenser. Här erbjuds olika fest- och bröllopsmenyer samt lunch och fika till mötet.

Användarbilder på Sjöpaviljongen

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
9 jun 2018

Fantastiskt läge vid vattnet för oss som håller till runt Alvik. Normalt så håller maten bra kvalitet utan att för den delen utmärka sig. Har aldrig varit missnöjd men skulle inte heller åka hit för endast matens skull.

12 jun 2017

Bästa köttbullarna i Stockholm! Nice utsikt och skön atmosfär 👍🏻

29 jan 2018

Fantastisk strandläge, mysig restauranglokal och fenomenal utsikt över Ulvsundasjön beläggen vid Tranebergsstrand. Hyfsat vällagade maträtter och väl avvägda portioner. Bra och varierande vinlista / öl-sortiment. Första gången vi besökte... Visa hela »