Skörden by Chefs Camp ligger i prisklassen Budget ($)/Undre mellanklass ($$).
Skörden by Chefs Camp
Kvarterskrog och mötesplats
Skörden by Chefs Camp är lika mycket kvarterskrog som mötesplats på Södermalm. Här vill man skapa en spontan och okomplicerad plats att mötas över mat, dryck och aktiviteter på. De olika matkoncepten utgörs av Orangeriet, Matbaren, Framfickan och Studion.
Restaurangen drivs av erfarna kockar, bland andra Melker Andersson, tillsammans med trainee-kockar i projektet Chefs Camp som syftar till att erbjuda unga i socialt utanförskap en ingång till arbetsmarknaden. Menyn och maten på Skörden är utvecklad av kockarnas ursprung och kultur. Här hittar man alltså influenser, råvaror och kryddor från olika delar av världen samlade i olika inspirerande menyer.
Framfickan
Här kan man äta lunch eller middag skapade av kockarna på Chefs Camp. Lunchmenyn varierar dagligen och erbjuder både lättare och mer mättande varianter – alltid gjorda på säsongens råvaror.
Matbaren
Från det öppna köket i Matbaren serveras streetfood från världens alla hörn, inklusive Sverige. Hämta med dig något gott att äta på språng eller slå dig ner en stund i livlig atmosfär.
Orangeriet
Beskrivs också som Skördens sociala rum och är öppet hela dagen. Hit kan man komma för att jobba, dricka cocktails eller ta en afterwork med vänner och kollegor. Här är ingen stund tråkig, med allt från quiz- och frågesportskvällar till sällskapsspel som schack och backgammon.
Studion
Studion är Skördens mer privata del. Den går att hyra för alla typer av event, konferenser, temakvällar, pop-ups och privata middagar och fester.
Kontaktinformation
-
Öppettider
- Idag 10:00 - 00:00
- Imorgon 10:00 - 00:00
-
- Måndag
- Tisdag
- Onsdag
- Torsdag
- Fredag
- Lördag
- Redigera öppettider
-
Visa e-mail
Kategorier
Besökarnas bilder från Skörden Bilder
Omdömen
Av | Snittbetyg | Antal |
Google
|
4,9
|
27 |