NÒR Södermalm

inga betyg
$$$
Restaurang
NÒR
inga betyg

All day dining med smaker i säsong

Mitt på pulserande Södermalm, inhyst i Clarion Hotel Stockholm, sker ett spännande möte mellan modern europeisk matlagning och traditionell nordisk kokkonst. Här bjuder NÒR in till en säsongsbetonad all day dining-upplevelse. 

På NÒR har man skapat en hemtrevlig miljö med öppet kök och urban interiör, inspirerad av nordiska färgnyanser såsom mjuk mossa och spegelblankt vatten. Här är tanken att miljöns variation ska uppmuntra till både intima matupplevelser på tu man hand och till livliga festmiddagar som pågår hela kvällen. Hit kan man komma för middag, lunch eller en drink i baren. Vill man sedan fortsätta ut i natten hittas Söders uteliv alldeles runt hörnet.

De nordiska årstidernas skiftningar och utbud är vad som styr menyn på NÒR, liksom kökets kreativitet. Med respekt för råvaran skapas nya versioner av klassiska brasserierätter, som serveras i form av à la carte och en chef's choice-meny om tre rätter, och som även går att få i helt vegetarisk skepnad. Under vardagarna kan man även komma hit för en lyxig lunch med såväl affärspartners som med vänner och familj. Den som vill kombinera maten med något i glaset kan välja bland såväl klassiska drinkar som signaturdrinkar, eller från vinlistan vars betoning ligger i Frankrike, Italien och Spanien. 

Föreslå ändringar

Användarbilder från NÒR Användarbilder

Recensioner av NÒR

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera NÒR Södermalm!