NÒR Södermalm

inga betyg
$$$
Restaurang

All day dining med smaker i säsong

Mitt på pulserande Södermalm, inhyst i Clarion Hotel Stockholm, sker ett spännande möte mellan modern europeisk matlagning och traditionell nordisk kokkonst. Här bjuder NÒR in till en säsongsbetonad all day dining-upplevelse. 

På NÒR har man skapat en hemtrevlig miljö med öppet kök och urban interiör, inspirerad av nordiska färgnyanser såsom mjuk mossa och spegelblankt vatten. Här är tanken att miljöns variation ska uppmuntra till både intima matupplevelser på tu man hand och till livliga festmiddagar som pågår hela kvällen. Hit kan man komma för middag, lunch eller en drink i baren. Vill man sedan fortsätta ut i natten hittas Söders uteliv alldeles runt hörnet.

De nordiska årstidernas skiftningar och utbud är vad som styr menyn på NÒR, liksom kökets kreativitet. Med respekt för råvaran skapas nya versioner av klassiska brasserierätter, som serveras i form av à la carte och en chef's choice-meny om tre rätter, och som även går att få i helt vegetarisk skepnad. Under vardagarna kan man även komma hit för en lyxig lunch med såväl affärspartners som med vänner och familj. Den som vill kombinera maten med något i glaset kan välja bland såväl klassiska drinkar som signaturdrinkar, eller från vinlistan vars betoning ligger i Frankrike, Italien och Spanien. 

1 Peter B.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från NÒR Bilder

Recensioner av NÒR

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera NÒR Södermalm!
1 Peter B.

Kontaktinformation

Representerar du NÒR Södermalm?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vad kostar det att äta på NÒR Södermalm?

NÒR Södermalm ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av mat serveras på NÒR Södermalm?

På NÒR Södermalm serveras bland annat:

  • Svenskt
  • Skandinaviskt
  • Europeiskt

Vilken typ av bar är NÒR Södermalm?

Vi har klassificerat NÒR som:

  • Cocktailbar

Vilken typ av stämning är det på NÒR Södermalm?

Vi skulle beskriva stämningen på NÒR Södermalm som mysig och lite lugnare.

Serverar NÒR Södermalm lunch?

Ja, NÒR har lunchserveringar.

Var ligger NÒR Södermalm?

NÒR Södermalm ligger på Ringvägen 98, 118 60, Södermalm, Skanstull. I närheten ligger Skanstull. Närmsta tunnelbana är Skanstull (ca 100m).