Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Supreme Burger

3,7
10 recensioner
Redigera Supreme Burger
Supreme Burger

På familjeägda Supreme Burger i Solna äter man hamburgare och streetfood i amerikansk diner-miljö. Ambitionen är att erbjuda en oas där gästerna både ska kunna umgås och äta vällagad mat på bra råvaror, såsom närproducerade grönsaker och kontrollerat kött.

Användarbilder på Supreme Burger Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Supreme Burger av Ida B.
  • Bild från Supreme Burger av Katarina D.
  • Bild från Supreme Burger av Robin N.
  • Bild från Supreme Burger av Robin N.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
7 nov 2018

Är man i området så är detta ett bra ställe för en bra burgare. Pommes goda. Minns bara att efter att jag käkat så kändes det som om jag hade en sten i magen. Smakerna var ok dock

12 dec 2015

Testade Supreme med höga förväntningar framför allt på pommesen men även på burgaren. Efter att ha kollat hemsidan trodde jag det skulle vara lite sunkigt (tänk gatukök), men det var det absolut inte. Hamburgaren var grym; saftig och god smak. Pommesen... Visa hela »

16 feb 2018

Riktigt bra burgare, här blir man aldrig besviken. Har även testat både caesarsallad och fajitas, som också var riktigt bra. Så skönt att det finns annat än burgare på menyn och även att det är lika bra på det för den som inte alltid v... Visa hela »

6 okt 2018

Efter en hel del hype från vännerna så blev det till slut ett besök ut till Solna. Tog en originalburgare och även om burgaren inte lever upp till hypen så är den bra. Brödet var riktigt nice, men sjukt tråkigt att det tog över så mycket. D... Visa hela »

3 jun 2018

Efter ett gäng timmar på comic con på friends arena igår så blev gänget sugna på något att äta som inte var den dyra och inte så aptitliga maten som erbjuds i kioskerna där, eftersom kön till subway sträckte sig längre ä... Visa hela »

12 jun 2018

Norr om stan är det nog det bästa stället jag vet. Levererar konsistent bra burgare till ett bra pris. Mysigt att sitta i svagt belysta haket, omringad av tidningsartiklar.

7 aug 2016

Hamburgarna har helt klart blivit bättre men ändå långt ifrån bra, däremot var pommesen kalla och sladdriga likt McD och FCD var inte krispig utan seg.
Hade förväntat mig mer för en middag som kostade 474kr

25 feb 2016

Magiskt ställe!

26 okt 2016

Har ätit på SB ett fler tal gånger och aldrig blivit besviken.
Deras burgare har en saftighet som ligger långt över dom stora kedjorna och tillbehören är dom rätta om man gillar klassiska hamburgare.

4 maj 2016

Grymmaste hamburgarna i stan utan tvekan. Gott fräscht smakrikt och super trevligt personal. Mysig stämning schysta priser..älskart 👌🏽

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.