Sushi Room

4,2
6 betyg
$
Restaurang
Sushi Room
4,2
6 betyg

Sushi Room har blivit en favorit bland de boende i Vasastan. Här är man inriktade på att servera god japansk sushi till hungriga gäster men också att kunna erbjuda varma rätter från Korea och Japan som komplement till de kalla rätterna. Vill man slå sig ned i lokalen får man antagligen vara beredd på att dela bord, då stället är litet.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Recensioner av Sushi Room

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Gick hit för fredagslunch och det var fullt, mycket kul att ses! Bra priser, vi fick maten snabbt och det var gott! Kommer absolut gå tillbaka. En bra sushi restaurang i all sin enkelhet.

Till Sushiroom går du en fredag när det är dags för egentid. Kanske har du jobbat sent eller bara trött och du planerar en sushikväll med dig själv framför Gift vid första Ögonblicket.

Du beställer en Stockholm och inget annat. Stock...

·

Tog en poke bowl. Gillade den! Bra lunch, rätt säker på att jag kommer tillbaka.

Sushi och annat gott. 20-talet bord inomhus, några enstaka bord på uteserveringen. Väldigt populärt lunchtid, så kom i tid.

Går bara hit när jag ska äta sushi till lunch. Min favoritsushi som jag kan rekommendera heter 2012, snabb och effektiv personal men eftersom det alltid är väldigt mycket folk och populärt vid lunchtid kan det bli att man får vänta länge ibland. Lite vä...

Listad i: Favorit i repris

Det kryllar inte av bra restauranger i detta områden enligt mig så förhoppningarna inför första besöket var inte skyhöga. Däremot blev jag väldigt positivt överraskad över kvalitén på sushin. Min favorit är dock deras Poke Do...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,2
6

Representerar du Sushi Room?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Sushi Room?

På Sushi Room serveras bland annat:

  • Sushi
  • Koreanskt
  • Japanskt
  • Asiatiskt

Vad kostar det att äta på Sushi Room?

Sushi Room ligger i prisklassen Budget ($).

Serverar Sushi Room sushi?

Ja, Sushi Room har sushi på menyn.

Kan man beställa take away från Sushi Room?

Ja, du kan beställa mat för avhämtning från Sushi Room. De erbjuder take away-alternativ så att du kan ta med maten hem eller till picknicken.

Är det billigt att äta på Sushi Room?

Sushi Room ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Var ligger Sushi Room?

Sushi Room ligger på Ynglingagatan 26, 113 47, Vasastan. I närheten ligger Norrtull, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Odenplan (ca 650m).