Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Sushi Room

4,2
6 betyg
Redigera Sushi Room

Sushi Room har blivit en favorit bland de boende i Vasastan. Här är man inriktade på att servera god japansk sushi till hungriga gäster men också att kunna erbjuda varma rätter från Korea och Japan som komplement till de kalla rätterna. Vill man slå sig ned i lokalen får man antagligen vara beredd på att dela bord, då stället är litet.

Användarbilder på Sushi Room Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Sushi Room av These S.
  • Bild från Sushi Room av These S.
  • Bild från Sushi Room av Daphne P.
  • Spicy tuna poke bowl  – Bild från Sushi Room av Adam L.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
25 nov 2022

Gick hit för fredagslunch och det var fullt, mycket kul att ses! Bra priser, vi fick maten snabbt och det var gott! Kommer absolut gå tillbaka. En bra sushi restaurang i all sin enkelhet.

26 aug 2022

Till Sushiroom går du en fredag när det är dags för egentid. Kanske har du jobbat sent eller bara trött och du planerar en sushikväll med dig själv framför Gift vid första Ögonblicket.

Du beställer en Stockholm och inget annat. Stock... Visa hela »

1 jul 2019

Sushi och annat gott. 20-talet bord inomhus, några enstaka bord på uteserveringen. Väldigt populärt lunchtid, så kom i tid.

22 jul 2019 · Uppdaterad

Tog en poke bowl. Gillade den! Bra lunch, rätt säker på att jag kommer tillbaka.

22 jan 2020

Går bara hit när jag ska äta sushi till lunch. Min favoritsushi som jag kan rekommendera heter 2012, snabb och effektiv personal men eftersom det alltid är väldigt mycket folk och populärt vid lunchtid kan det bli att man får vänta länge ibland. Lite vä... Visa hela »

Listad i: Favorit i repris
24 nov 2019

Det kryllar inte av bra restauranger i detta områden enligt mig så förhoppningarna inför första besöket var inte skyhöga. Däremot blev jag väldigt positivt överraskad över kvalitén på sushin. Min favorit är dock deras Poke Do... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.