Teaterbaren Kulturhuset

3,5
2 betyg
Redigera Teaterbaren Kulturhuset

Teaterbaren i Kulturhuset erbjuder en imponerande panoramautsikt över Sergels torg. Här kan du sitta länge och bara ta en kaffe och bulle, eller välja bland mackor och matiga lunchrätter. I barerna kan du även slå dig ner för ett glas vin, kanske i samband med en föreställning. På somrarna flyttar Teaterbaren ut och upp på Kulturhusets tak, där det bjuds på mat, dryck, livespelningar och barnteater.

Teaterbaren håller till i ljusa lokaler med fönster från golv till tak, två trappor upp i Kulturhuset. Hit välkomnas vänner, kollegor, föräldragrupper och kulturälskare för att äta, fika, sippa på ett glas vin eller ta en öl i någon av barerna. Restaurangen serverar lunchrätter med fokus på grönt och utvalda animaliska proteiner, tillagade från grunden. I caféet kan man även hitta kakor och bakverk från eget bageri, men också sallader, soppor, smörgåsar, hantverksöl, vin och andra drycker.

Taket
Sommartid flyttar Teaterbaren upp på taket och serverar en somrig meny med allt från toast skagen till bowls. Här är det okomplicerat och kärleksfullt till humana priser som gäller. Man satsar även på somriga drycker som hantverksöl, rosévin och alkoholfria alternativ. Bortsett från att servera mat och dryck från lunch till kväll, arrangeras även konserter och teater för de yngsta.

Se även Kulturhuset Sergels torg, Kulturhuset Stadsteatern

Användarbilder på Teaterbaren Kulturhuset Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 sep 2015

Stabil lunch som ibland haltar något i gastronomisk kvalité. Stort plus för den generösa salladsbuffén och chambre séparée-känslan i utrymmet bakom köket.

30 jan 2017

Ok husmans och halvsköna bord. Gå hit för utsikten (om du har turen att få sitta vid fönstren).