Teaterbaren Kulturhuset

3,0
3 betyg
$-$$
Lunchrestaurang
Café
Teaterbaren
3,0
3 betyg

Teaterbaren i Kulturhuset erbjuder en imponerande panoramautsikt över Sergels torg. Här kan du sitta länge och bara ta en kaffe och bulle, eller välja bland mackor och matiga lunchrätter. I barerna kan du även slå dig ner för ett glas vin, kanske i samband med en föreställning.

Teaterbaren håller till i ljusa lokaler med fönster från golv till tak, två trappor upp i Kulturhuset. Hit välkomnas vänner, kollegor, föräldragrupper och kulturälskare för att äta, fika, sippa på ett glas vin eller ta en öl i någon av barerna.

Restaurangen serverar lunchrätter med fokus på grönt och utvalda animaliska proteiner, tillagade från grunden med utvalda råvaror. I köket tar man avstamp i svenska smaker, men man hämtar även inspiration från andra delar av världen för att ge nya perspektiv på mat och dryck. Tanken är att uppmuntra till möten, samtal och upplevelser. Du kan också göra en helkväll av ditt teaterbesök med en trerättersmiddag, där förrätten och varmrätten serveras innan föreställningen och desserten i pausen.

I caféet kan man även hitta ett stort utbud av kakor och bakverk från Teaterbarens eget bageri i Kulturhuset, men också sallader, soppor, smörgåsar, hantverksöl, vin och andra drycker.

Den inre baren i Teaterbaren går att hyra som festlokal veckans alla dagar med fullständiga rättigheter. Här kan du ordna bland annat mingel, lunch och middag.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Teaterbaren Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
3

Recensioner av Teaterbaren

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Länge sen jag var här nu men kan också vara för jag fick Stockholms tråkigaste sallad här. Bara tråkig, hände inget i den. Inte riktigt känt mig sugen på att komma tillbaka igen efter de

Stabil lunch som ibland haltar något i gastronomisk kvalité. Stort plus för den generösa salladsbuffén och chambre séparée-känslan i utrymmet bakom köket.

Ok husmans och halvsköna bord. Gå hit för utsikten (om du har turen att få sitta vid fönstren).

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
3,0
3

Representerar du Teaterbaren Kulturhuset?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är Teaterbaren Kulturhuset?

Vi har klassificerat Teaterbaren som:

  • Skybar

Vad kostar det att äta på Teaterbaren Kulturhuset?

Teaterbaren Kulturhuset ligger i prisklassen Budget ($)/Undre mellanklass ($$).

Vilken typ av mat serveras på Teaterbaren Kulturhuset?

På Teaterbaren Kulturhuset serveras bland annat:

  • Europeiskt

Är det billigt att äta på Teaterbaren Kulturhuset?

Teaterbaren ligger inom kategorin Budget ($), vilket innebär att det är billigare än en genomsnittlig restaurang.

Är Teaterbaren Kulturhuset barnvänligt?

Ja, vi har kategoriserat Teaterbaren som en restaurang som passar att ta med sig barnen till.

Var ligger Teaterbaren Kulturhuset?

Teaterbaren Kulturhuset ligger på Sergels torg, 103 21, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 200m).