Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Teaterbaren

3,5
2 recensioner
Redigera Teaterbaren
Teaterbaren

Teaterbaren erbjuder sina gäster 400 olika sittplatser med imponerande panoramautsikt över Sergels Torg. Här kan du sitta länge och bara ta en kaffe och bulle, eller välja mellan några olika dagens-rätter. I barerna kan du även slå dig ner för ett glas vin, kanske i samband med en föreställning.

Efter den omfattande renoveringen av Kulturhuset återöppnade Teaterbaren med nytt konstnärligt uttryck och ännu vassare gastronomi. Även ett helt nytt köksteam på plats med bland annat Magnus Åkerström (Årets Unga Kock 2017) i spetsen. Teaterbaren håller öppet under veckans alla dagar för lunch och fika med imponerande panoramautsikt över Sergels Torg och 400 sittplatser. Njut av mat och dryck i ett hus som sjuder av kultur och kreativitet.

I samarbete med Wålstedts gård serveras rätter på säsongsbaserade grönsaker med smakinspiration från hela världen. På lunchmenyn, som varierar från dag till dag, kan du hitta rätter med hållbarhetsfokus och där allt lagas från grunden. Man satsar särskilt på att erbjuda ambitiösa veganska och vegetariska rätter. De kan dessutom stoltsera med ett helt eget bageri i samma hus där de varje dag bakar bullar till fikastunden.

Även under kvällstid är Teaterbaren en plats för mat, dryck och samtal. Om kvällarna serveras en fast kvällsmeny till humana priser. Besök baren för ett glas av deras utvalda viner, eller ölsorter, oavsett om det är i samband med en teaterföreställning eller en avkopplande stund efter jobbet. I de stora och luftiga lokalerna finns det gott om plats även för större sällskap.

Teaterbaren ligger mitt i Stockholm city vilket skapar en stämningsfull och internationell atmosfär i det klassiska Kulturhuset.

Användarbilder på Teaterbaren Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
21 sep 2015

Stabil lunch som ibland haltar något i gastronomisk kvalité. Stort plus för den generösa salladsbuffén och chambre séparée-känslan i utrymmet bakom köket.

30 jan 2017

Ok husmans och halvsköna bord. Gå hit för utsikten (om du har turen att få sitta vid fönstren).