Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Thai House Wok Nybrogatan

3,8
5 recensioner
Thai House Wok Nybrogatan

Sedan 2006 har snabbmatskedjan Thai House Wok haft konceptet att servera genuin thaimat utan att tumma på kvaliteten. Kedjan finns över hela stan och är inte minst ett träffsäkert lunchställe. Maten lagas från grunden på utvalda råvaror från Thailand och i fokus står den äkta varan. På menyn hittar du grytor med kokosmjölk, wok, soppor, vegetariskt, sallader och grillspett med jordnötssås. Vill du själv bjuda på thaimat går det även att beställa catering. Kedjan strävar dessutom efter att minska miljöpåverkan och att samarbeta med företag som har en uttalad miljöpolicy.

Se även Thai House Wok Folkungagatan, Thai House Wok Hornsgatan, Thai House Wok Kungsholmen, Thai House Wok Snickarevägen, Thai House Wok Sollentunavägen och Thai House Wok Vasastan

Användarbilder på Thai House Wok Nybrogatan Visa alla

  • Lägg till bild
  • Pad thai + en nära vän! Se så nöjd hon är? – Bild från Thai House Wok Nybrogatan av Jessica K.
  • Pad thai med kyckling – Bild från Thai House Wok Nybrogatan av Joakim H.
  • Friterade räkor med chili mayo – Bild från Thai House Wok Nybrogatan av Joakim H.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
18 jan 2020

En medioker pad thai, du får en godare från någon kiosk. Har dock inte testat något annat på deras meny. Restaurangen är överlag ganska mysig.

19 dec 2019

Ätit här otaliga gånger, är enligt mig den bästa thaimaten (åtminstone vad jag erfarit) i Sthlm. Min favorit är kyckling röd curry, den är otroligt bra lagad här! Till skillnad från många andra thaiställen. Även bra sushi, spe... Visa hela »

9 sep 2018 · Uppdaterad

God mat, härlig uteservering och fräscht invändigt! Snabb service och till bra priser (under lunchtiden! annars kan det vara lite väl hög priser enligt mig). Ligger på ett superbra läge för att senare gå vidare på stan eller ta ett par drinkar inn... Visa hela »

5 sep 2016

Snabbt, gott, billigt!

4 jul 2016

Bra mat till rimliga priser!