Tribowl Sthlm

3,0
1 betyg
Salladsrestaurang
Hemsida
Instagram
Tribowl Sthlm
3,0
1 betyg
Hemsida
Instagram

I naturinspirerade lokaler på Kungsgatan, i hjärtat av centrala Stockholm, serverar Tribowl Sthlm hälsosamma bowls och smoothiebowls. Vill du bara komma förbi på en fika finns det även bakverk och kaffe. Hit är såväl familjer som vänner välkomna. Alla rätter på menyn tillagas på färska, lokala råvaror för att ge välmående åt både kropp och själ.

Tribowl Sthlm hittar du mitt i city. Bland naturmaterial i jordnära toner med färgglada inslag av turkos, gröna växter och påfågelsinspirerade dekorationer, serveras hälsosamma bowls och smoothiebowls. På menyn finns alternativ med både fisk och kyckling, men även gott om veganska och vegetariska alternativ. För dig som bara vill ta en fika finns även kaffe och bakverk.

På Tribowl Sthlm är ambitionen att vara en plats där såväl familjer som vänner kan äta både god och hälsosam mat i sin renaste form. Här ska måltiden vara en helig stund på dagen, och alla rätter på menyn är fyllda av färger och smaker som ger näring åt både kropp och själ. I köket ligger fokus på färska råvaror i säsong, och man samarbetar med små, lokala leverantörer. Menyn förändras i takt med säsongerna för att säkerställa att råvarorna alltid är av bästa kvalitet.

Vill du ge dig själv lite extra kärlek i samband med besöket finns bland annat smycken och vegansk choklad till försäljning.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Tribowl Sthlm Användarbilder
Lägg till bild

Recensioner av Tribowl Sthlm

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 maj 2023

jag kände att de var lite virriga och tog ganska lång tid innan vi fick maten. Maten var okej, sen är det alltid kul med nyttiga ställen