Duvel Café

4,3
9 betyg
$$$
Restaurang
Bar
Duvel Café
4,3
9 betyg

Duvel Café intill Norra Bantorget kan vara lätt att missa från utsidan, men inne duggar både gästerna och de kända musslorna tätt. Här står det bästa från de europeiska matkulturerna i fokus, med kulinariska rätter från hela kontinenten. I cocktailbaren serveras nytänkande drinkar och belgisk tappöl.

Trots de höga fönsterrutorna ut mot Vasagatan är Duvel Café något av en doldis. Bistron ligger i ett 1800-talshus vars källare en gång lär ha varit ett kvinnofängelse, och lokalen kantas av blåmålade träpaneler, bruna läderstolar och enkla träbord för små och stora sällskap. Hit hittar vänner, affärspartners och teaterbesökare för att äta klassiska skaldjursrätter och kött kombinerat med ett glas vin och en drink före maten. Ett hett inslag på menyn är musslorna - enligt många bland de bästa i stan - och större grupper kan även beställa in en hel teatermeny med två eller tre rätter. Dagtid erbjuds tvårätterslunch i klassisk husmansanda.

Cocktailbaren
För den som längtar efter en drink eller belgisk öl (såsom en Duvel) har Duvel Cafés cocktailbar en hel del att erbjuda. Bakom bardisken i marmor blandar bartendern experimentella drinkar med finess och man kan även testa ett gäng olika ölcocktails; belgisk öl mixad med klassiska och egna drinkrecept. Inta en plats vid bardisken eller välj någon av fåtöljerna med utsikt över gatan och kombinera drinken med ostron, toast skagen, musslor eller något annat från barmenyn.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
9

Recensioner av Duvel Café

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
·

Ett favoritställe för lunch. Alltid gott och mycket trevlig service. Visserligen är priset därefter men ändå värt tycker jag. Har ännu inte riktigt utmanat den rejäla baren som alltid lockar precis vid entrén. I min uppfattning passerar det lite u...

Bra service, goda musslor och trevlig miljö.

Tycker man hör förvånansvärt lite om Duvel Café ute på stan. Det är verkligen ett ställe som förtjänar mer uppmärksamhet!

Allra bäst var miljön. Fantastiskt fin lokal som passar för alla tillfällen. Till middag...

Väldig hög lägsta nivå på maten, fantastisk service och goda kunskaper om dryck. Verkar vara lite anonymt för många men stället levererar gång på gång.

·

Då jobbet ligger nära blir det många luncher här på Duvel Café - fantastisk personal, god mat och superfin inredning gör att jag ständigt vill gå tillbaka!

Trevlig ölhak med bra käk, stenkast från Centralen. Om man önskar ett gigantiskt ölsortiment kliver man dock hellre in på systerkrogen Pressklubben vägg-i-vägg.

Premiärlunch på Duvel Café! Wow vilken lunch, matkoman är ett faktum! Supergott och trevligt och fullt med folk! Vi åt dagens och det var toppen. Hjortfärsbiffar till varmrätt och lax till förrätt. Äntligen hittat ett perfekt lunchställe!

Ett ställe som bara växer ju oftare man är där. Bra mat o dryck förstås, men dessutom en fantastisk och proffsig personal. Mkt fin o varm miljö. Jag återkommer ständigt. /Urban Schönbeck

Stort sällskap med olika smak och matval trots det en fantastisk service

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,3
9

Representerar du Duvel Café?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av mat serveras på Duvel Café?

På Duvel Café serveras bland annat:

  • Fisk
  • Europeiskt
  • Skaldjur

Vilken typ av bar är Duvel Café?

Vi har klassificerat Duvel Café som:

  • Cocktailbar
  • Ölbar

Vad kostar det att äta på Duvel Café?

Duvel Café ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Vilken typ av stämning är det på Duvel Café?

Vi skulle beskriva stämningen på Duvel Café som mysig och lite lugnare.

Har Duvel Café uteservering?

Ja, Duvel Café har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du njuter av en öl, ett glas vin eller en drink.

Var ligger Duvel Café?

Duvel Café ligger på Vasagatan 50, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är Hötorget (ca 450m).